Kaksplus.fi

tiistai 5. toukokuuta 2015

Isoveljen ulkovaatteet

Ajattelin pikaisesti esitellä teille Isoveljen siistimmät ulkovaatteet, jotka on hankittu tälle kevät-kesä kaudelle. Tässä yhteydessä ette tule näkemään kuvia likaisesta Villervallan ulkoilutakista ja KappAhlin Kaxs-ulkoiluhousuista. Poika on saanut ne jo kiitettävän likaiseen kuntoon, vaikka hoitopäiviä ja näin ollen ulkoilukertoja ei ole kevään aikana kovin montaa ehtinyt kertyä. :D

Noniin, mutta nyt takaisin asiaan. Eli niihin siistimpiin ulkovaatteisiin. Mulle ei oo vielä kerinnyt kertyä kovin paljoa kokemusta lasten ulkovaatteista, mutta oon kuitenki huomannu että siistimmälle ulkotakille, kengille ja asusteille todella on tarvetta. Niin talvella kuin kesälläkin. Puistoiluun ja kauppa/kyläilyreissuille tarvitaan omat vaatteet, ne ulkoiluvaatteet on usein kuralätäkössä uitetun näköiset.

Ostettiin Isoveljelle jo tammikuussa valmiiksi kevättä ja kesää odottelemaan H&M:ltä sininen takki ja tennarit. Tässä takissa ei oo mitään ominaisuuksia (vedenpitävyyttä tms), mutta eipä niille tämmösen siistimmän takin kohalla niin oo tarvettakaan. Takkia käytetään lähinnä automatkoilla ja kaupoissa. Takin kaveriksi meiltä löytyy tuubihuivi ja pipo, jotka oon ite ommellu.


H&M:n takki on kokoa 98 ja tennarit 26. Isoveljellä on todella iso jalka, ja nuissa tennareissa on vielä pikkusen kasvunvaraa. Oon vähän huono arvioimaan onko kengät lapselle sopivat vai liian isot.. Kuvassa ylempänä näkyvä pipo on Metsolan joustofroteepipo, jonka oon ostanu jo viime keväänä ja se mahtuu edelleen. Ihastuin tuohon pipoon sillon kaupassa, ja kun kangasta ei ollut saatavilla, oli se pakko ostaa. Yleensä en osta kaupasta valmiita pipoja, koska niitten ompeleminen on niin helppoa. Mutta tässä yksi poikkeus. :)

Pupu piti saada mukaan <3
Tuossa alemmassa kuvassa pojalla on päällä kummitädiltä ja sedältä saatu R-Collectionin anorakki koossa 90. Suurkiitokset vielä L&H! :) Vaikka takit onkin aika samanväriset, niin on ne kuitenkin aivan erityyliset. Vaihtelua vähän kun voi välillä laittaa anorakin päälle :)

Nyt kelpaa kesän tulla, kun on kamppeet valmiina! Kiinnostaako Pikkuveljen ulkoiluvaatteet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)