Kaksplus.fi

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kauniita kortteja

Saimme pikkuveljen kummitädiltä taannoin ihanan ristiäiskortin (kiitos vielä L!). Tuon kortin oli taiteillut Lotta Vuorma. Ihastuin korttiin niin kovasti, että päädyin Googleen etsimään tietoa Lotasta. Netistä löysinkin Lotan blogin ja Korttikaupan, ja sieltä paljon lisää ihania kortteja. Nuo taideteokset ovat pysäyttävän kauniita, niin herkkiä. Piirrosjälki on mahtavan eläväistä.

Nyt vasta muutaman kuukauden jälkeen sain aikaiseksi tilattua kortteja. Jostain kumman syystä venyi tuo tilauksen tekeminen, vaikka se olikin tosi helppoa. Laitoin vain sähköpostilla Lotalle tiedon korteista, jotka haluaisin tilata ja mukaan yhteystietoni. Hän sitten laittoi mulle summan ja tilinumeron vastausviestissä. Ja oli kuulkaa nopeaa palvelua! Tilasin kortit tiistaina puolenpäivän aikoihin ja ne oli meijän postilaatikossa jo torstaina. Mahtavaa, sanon minä!Oon korttihamsteri. Mulla on aina kortteja jemmassa, koska milloin vain voi tulla tarve antaa jollekulle kortti. Tykkään myös laittaa kortteja piristykseksi jääkaapin oveen tai vaikka seinälle kollaasiksi. Tilasin muutaman kortin ihan tarpeeseen, tiesin siis jo tilaushetkellä kenelle ja milloin tulen kortin antamaan. Lisäksi tilasin muutaman vauvakortin ihan muuten vaan, koska tiedän että joskus kuitenkin tarvin niitä vauvaonnitteluksi jollekin ystävälle. :D


Ihastuin Lotan kauniisiin lettikortteihin, joten tilasin niitä ajatuksenani jonkinlainen kollaasi kehyksiin. Nyt nuo kortit odottelevat jääkaapin ovessa, että saisin sopivan kehyksen hankittua. Tuossa on hyvä vaihdella korttien paikkoja, ja sommitella miten tulisi kaunein kollaasi. Kätevää! Saas nähdä, milloin saan sen kehyksen hankittua.


Joitakin piirroksia saa korttien lisäksi myös julisteina. Olenkin miettinyt, että joskus voisin hankkia Lotan kaupasta kauniin julisteen esimerkiksi meijän makuuhuoneen seinälle. En vain osannut vielä päättää minkä kuvan valitsisin, joten se jäi vielä hautumaan. Nyt tiedän kuitenkin mistä aion hankkia korttini silloin kun niitä tarvin. Ja vaikka en tarvitsisikaan ;) Kiitos vielä Lotta Vuormalle hyvästä ja nopeasta palvelusta!

Onko siellä muita korttihamstereita? Ihastuitko sinäkin Lotta Vuorman kortteihin?

Muutama kortti saatu Lotta Vuormalta kiitoksena tästä kirjoituksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)