Kaksplus.fi

perjantai 15. toukokuuta 2015

Kuvamuistoja ristiäisistä

Oon viikonpäivissä ihan sekaisin. Olo on kuin maanantaina, mutta tänään onkin perjantai. No, sehän kyllä kelpaa, että huomena on taas miehellä vapaapäivä. Meillä ei oo viikonlopuksi mittään suunnitelmia, pihahommia vois yrittää tehä. Isoveli saa huomiseksi leikkikaverin, kun serkkupoika tulee hoitoon päivällä. Toinen jo aivan innoissaan oottelee! :)

Luonnoksissa odottelee Pikkuveljen seuraava kehityspostaus, ikää on tullut pikkumiehelle mittariin jo 4 kuukautta. Tässä nyt kuitenkin pieni muistelumatka Pikkuveljen ristiäisiin. Valokuvat löytyi meijän kamerasta, kuvaajasta ei oo jokaisen kuvan osalta varmuutta, suurin osa kuitenkin J:n ottamia, kiitos vaan sinne suuntaan mahtavista kuvista! On se vaan hyvä, että on suvussa nuita valokuvaajia.. :D

Luonnollisesti vauva oli juhlassa pääosassa, mutta kyllä herkkuruuat tuli hyvänä kakkosena. Juhlat pidettiin maaliskuun alkupuolella täällä meillä kotona, ja paikalla oli vajaa 20 aikuista ja muutama lapsi. Vilinää ja vilskettä riitti, mutta ristiäiset oli kyllä tosi ikimuistoiset! Nyt vaan odotellaan seuraavia juhlia.

Päähenkilö valmistautuu juhliin
Isi näprää nappeja kiinni, kieli keskellä suuta.
Kastepöydän kimpussa neilikkaa, harsokukkaa ja murattia.
Ja tulppaanit kahvipöydässä, servetit Marimekon Jurmo-kuosia
Tarjoilut kokonaisuudessaan
Tarjoilujen värkkäämisessä mulla oli apuna äiti ja siskoja. Onneks olikin, en ois kyllä ite osannu kaikkia tehäkään. Enkä ois kyllä ehtinykään! Makealla puolella tarjolla oli täytekakkua, suklaista juustokakkua, pullaa ja lusikkaleipiä. Suolasena tarjottiin voileipäkakkua, makaronisalaattia ja vihreää salaattia.

Tuossa yläkuvassa vähän näkyy tuota täytekakkua, jossa siis reunoilla kermapursotukset ja päällä vadelmia ja kiille. Tein kakun päälle koristukseksi viirinauhan, jossa luki vauvan nimi. Tämä piti tietysti tehdä salassa, kun ei haluttu paljastaa vauvan nimeä etukäteen kenellekään. :D


Voileipäkakku, kuten täytekakkukin, äitin käsialaa.
Täytteenä muun muassa kylmäsavulohta.


Kiitos vielä kaikille näitten juhlien järjestelyissä auttaneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)