Kaksplus.fi

tiistai 26. toukokuuta 2015

Lomasuunnitelmia

Miehen kesäloma lähestyy kovaa vauhtia. Me on suunniteltu pientä kesälomareissua omalla perheellä. Suunnitelmissa olis kierrellä Suomen maata noin viikon verran heinäkuussa. Nyt ajattelinkin kysellä teiltä lukijoilta, olisiko jollakin antaa hyviä vinkkejä. :)

Jyväskylä on yks semmonen kaupunki, missä ei oo käyty perheen kans koskaan. Mies on kyllä työreissuillaan käynyt pikaisesti Jyväskylässä, mutta nyt olisi tarkoitus mennä sinne lasten kans ja viipyä ehkäpä kaksi yötä. Reissussa on mukana siis Isoveli, noin 2,5 v ja Pikkuveli 6kk. Missä Jyväskylässä kannattais käydä?


Kesää odotellaan!
Tekemisen lisäksi vinkkejä kaivataan myös yöpymiseen. Meijän pitäis löytää yöpaikka Jyväskylästä kahdeksi yöksi, ja matkakassa ei oo kovin suuri. Yöpaikan edullisuus, viihtyisyys ja sopivuus lapsiperheelle on suuria plussia. Hotelleista oon miettinyt Hotelli Yöpuuta, Cumulusta ja Sokos Hotel Alexandraa. Onko teillä lukijoilla kokemuksia nuista hotelleista tai vinkkejä hyvistä majapaikoista?

Jyväskylä on meijän lomareissusta vain yks osuus. Tarkoitus ois kyllä käydä muissakin kaupungeissa, mutta ne ei oo niin outoja paikkoja meille, eikä me tarvita yöpaikkoja (kiitos sukulaisten) :)

Nyt jään odottelemaan teiltä hyviä vinkkejä. Ootan tuota lomareissua jo tosi paljon! Viime vuonna me ei tehty oikeastaan mitään reissua, kun miehen "loma" kului muuttohommissa. On muuten vähän hassu olo kun mies on isyysvapaalla, eli kotona koko päivän (pihahommia riittää niin paljon, ettei miestä kyllä sisällä näy). Nautin, kuitenkin! :)

13 kommenttia:

 1. Käsittääkseni veljeni tyttöystävä on harjoittelussa/töissä tuolla Hotelli Yöpuussa, ja kehui tosi paljon hotellin omaleimaisuutta ja mukavaa ilmapiiriä. Hintatasosta en tiedä, mutta huoneet ja ruoka on kuulemma huiput! Siellä on jokainen huone eri teemalla, netistä näkeekin kuvia. Mielenkiintoinen ainakin!

  VastaaPoista
 2. Ja kotimaanmatkailussa kannattaa ehdottomasti vierailla aina visit-kaupunki nettisivuilla. Ainakin isommilla kaupungeilla on omat kattavat matkailusivustonsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, Heli :) Pitääkin katella mitä Jyväskylän nettisivuilta löytyy.

   Poista
 3. Tulkaapa käymään Kokkolassaki! �� -Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta, vois kattoa että mites saisi sen asettumaan suunnitelmiin. Pitäs kyllä sinnekki koittaa selvitä, kun on niin kauan suunniteltu!

   Poista
 4. Moi! Minäkin löysin tänne sun blogiin tossa pari viikko sitte, kaikki postaukset luin heti kerralla. Tosi kiva ja sun näköinen tää blogi.. Tosi mukava kun oot alkanut kirjoittaan, te kun siellä niin kaukana asutte et harvoin näkee, niin mukava sit täältä tedän kuulumisia lukee aina välillä. Tuohon lomareissuu piti sanoo et jos tampereen ohi satutte menemään niin täällä meillä saa sit kahvia ja yöpaikkakin järjestyy jos tarvii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kin oot löytäny tänne, ja vieläpä viihtynyt ku kaikki postaukset oot lukenu. Me ei oikein vielä tiietä tuoko lomareissu meijät Tampereelle vai ei. Katellaan! :)

   Poista
 5. Kuusamo, nyt kutsuu (m)sua Kuusamo! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kutsusta! Ei kyllä lomareissulla sinne Kuusamoon keritä, mutta tullaan joskus toiste :)

   Poista
 6. Oon itse asunut Jyväskylässä ja se on niiiin ihana kaupunki! En oikein osaa mitään erityistä paikkaa sanoa, mutta satama on tosi kaunis :) Itsekin olen lähdössä sinne taas pitkästä aikaa ystäväni luo viikonloppulomalle, ihana käydä siellä taas pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satama voisikin olla yks kiva paikka, jossa käydä lasten kans kättelemässä laivoja yms :) Luin netistä Nokkakiven (huvi)puistosta, onko sulla siitä kokemuksia?

   Poista
 7. Ja me ollaa kesä mummulassa, että välttämätön pakko nähä kesän aikana :D Suuntautui lomareissunne sitten mihin tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä me varmasti mummulassa käydään ainakin jossain välissä, eli sitten nähdään! :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)