Kaksplus.fi

torstai 7. toukokuuta 2015

No johan flunssan pukkas

Tämän blogin ei oo tarkotus olla mikään valituspaikka, mutta en toisaalta halua tehdä tästä mitään kiiltokuvablogia. Oon sitä mieltä, että elämän synkemmätkin raidat (vaikka nyt sairastaminen tai muu pienikin vastoinkäyminen) saa näkyä blogissa. Totta kai kauniit ja hyvät asiat ovat kuitenkin pääosassa! :)

Tämä pienenä esipuheena. Nimittäin nyt meillä sairastetaan. Onneks kyseessä on ihan vaan perusflunssa, vaikkakin sitkeä sellainen. Pikkuveli on sairastanut nyt jo puolitoista viikkoa ja minä tämän viikon. Toivotaan, ettei isi ja Isoveli saa samaa tautia (taitaa olla toiveajattelua).

Pikkuveli on kyllä ollut koko flunssan ajan tosi reipas tapaus. Nukkunut vähän normaalia enemmän ja syönyt suhteellisen hyvin. Yskiäkin osaa jo hienosti, on kuulkaas oikeeta aikamiehen yskää! :) Ekan kerran kun yskimistä alkoi kuulua, niin mies ihmetteli että mistäs moinen ääni kuuluu, eikai meillä vieraita ole. No, meni hetki ennen kuin tajus että sehän olikin meijän vauva! :) Että semmonen köhä..

Pikkumies leikkii niin tohkeissaan <3
Mulla itellä on ihan vaan flunssa, pienellä lämpöilyllä. Toivotaan ettei oo ihan yhtä sitkeä kuin tuo vauvan tauti. En nimittäin haluais viettää äitienpäivää sängynpohjalla ja ulos pihahommiinkin ois tosi kiva päästä. En kyllä tiiä onko minusta apua tuola ulkona kun en pysty kunnolla kävelemään. On nimittäin pientä takapakkia liikkumisessa tullut nyt raskauden jälkeen. Jalat on kipiämpänä kuin normaalisti ja käveleminen on välillä ihan tuskaa, jalat ei taho kantaa millään! Muistan tämmösen samantyylisen kipeämmän ja hankalamman jakson olleen myös esikoiden raskauden jälkeen. Liittyy kai jotenkin hormonitoiminnan tasapainottumiseen, luulisin niin. Nyt vaan toivon että tämä vaihe menis mahollisimman pian ohi.

Voisin vielä jatkaa valittamista kertomalla eilisiltaisesta oksennusepisodista, mutta taidan jättää väliin. Siitä kun selvittiin ihan kunnialla. Matto ja sohva on ihan puhtaina taas! :)

No, kylläpäs helpotti kun sai vähän avautua. Toivottavasti tämä päivä on vähän parempi kuin edelliset. Niin, ja ettei kenellekään jäisi epäselväksi niin on mun elämässä paljon positiivisiakin asioita. Mulla on ihana perhe, niin rakas tuo pienin <3 Ja avustajakin tulee kohta mun kaveriks. Ja mulla on uus mekko pikkusiskon häihin. Ihan unelma se mekko, nyt vaan odotellaan niitä häitä :) Ja ja ja... :D

8 kommenttia:

 1. Mun blogissa on sulle haaste! :)

  VastaaPoista
 2. Mukava, lapsiperheen elämän makuinen blogi😊 jään seurailemaan. Meillä myös flunssassa lapset ja ite, sitkeää on tämäkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta palautteesta! :) Haluaisinkin, että elämän kaikki raidat pääsisivät näkyviin täällä. Tuun myöhemmin vastavierailulle, nyt ruuanlaittoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun blogi on yksityinen siis että jos haluat lukea niin tarviin sähköpostiosoitteen😊 ja lisään lukiaksi, näin siksi kun näkyy naamat ja nimet😊

   Poista
  2. Aa okei. En ehtinytkään vielä edes yrittämään tuonne sun blogin. Mun mailiosote on tuo oikeassa palkissa näkyvä raidoilla@gmail.com :)

   Poista
 4. Minusta tämä sun blogi on niin ittes oloinen! Ja teidän perheen. Aurinkoinen, viihtyisä ja leppoinen! Jokaisen arkeen kuuluu tummemmatkin sävyt, reilusti vaan niistäkin kirjoittelet, niin kuorma keventyy kummasti :D Nähtäispä pian! Muutes, koko kesäks mummulaan ;)) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Kesällä vois kyllä nähä kotikonnuilla, ja eihän teillä sitte oo enää mikään matka tulla täälä pyörähtään ;)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)