Kaksplus.fi

perjantai 8. toukokuuta 2015

Pikku-K:n kesävaatteita

Jatketaan taas vähän lastenvaateasioilla, ne kun on nyt vähän pinnalla säitten lämmetessä pikkuhiljaa.

Kesä tulee, vaikka nyt tuntuukin että kesään ja miehen kesälomaan on aivan liian pitkä aika. Toiveissa ois kuitenkin ihanan lämpimät kesäilmat. Niinpä oon jo pitemmän aikaa kierrellyt vaatekauppoja lasten kesävaatteet mielessäni. Pikkuveljelle löytyy kaappien kätköistä joitakin Isoveljen jäljiltä säilöttyjä vaatteita, mutta oon kuitenkin jotain hankkinut uutenakin ja joitakin vaatteita pitäisi vielä käydä ostamassa.

Tässä nyt kollaasin muodossa muutamia hellekelin asuja Pikkuveljelle. Jos teitä nämä vaatejutut kiinnostaa, niin voisin koota samantyylisen Isoveljen kesävermeistäkin :) Kommenttiboxissa mielipiteitä esille siis!

Kuvat lainattu H&M:n, Lindexin ja KappAhl:n verkkokaupoista. 

Aika vaalealta ja kesäiseltä näyttää. Vähän sellaselta seilorihenkiseltäkin. Toki kaapista tulee löytymään vähän väriäkin, esimerkiksi itseommeltujen ja Isoveljeltä perittyjen vaatteiden muodossa. Muistaakseni jemmakaapissa odottaa ainakin värikkäitä lyhythihaisia bodyja ja yksi shortsihaalari. Aurinkolasitkin löytyy, Julbo Looping koossa 2. Nekin on hankittu Isoveljelle hänen ensimmäiseksi kesäksi.

Nuista H&M:n tennareista voisin sanoa sen verran, että niitä en kyllä varmaan osta, vaikka ne kollaasiin päätyikin. Oon monesti kaupassa kattonu niitä, mutta tullut siihen tulokseen että koko 16/17 on meijän isojalkaiselle vauvalle liian pieni kesällä ja koko 18/19 sitten aivan valtavan suuri. Koossa 18/19 on jo tuollainen kunnon pohja, ei siis ole mikään vauvatossu, joten nuo jää ainakin hankkimatta. Tilalle voisi toki miettiä joitain muita tossuja. Pitäähän vauvallakin "kengät" olla ;)

P.S Mulla on näköjään vielä opettelemista kollaasin tekemisessä. Kummallinen harmaa tausta tuossa kuvassa, en tiedä mistä se siihen oikein tuli. Värit näyttää muutenkin ihan oudoilta. Höh. :/ 
Olisko jollakulla antaa vinkkiä, millä ohjelmalla nuita kollaaseja kannattais värkätä?

Miltä meijän pikkuherran kesätyyli näyttää? :) Olisko jollakin antaa vinkkiä, mistä löytäisin ihanat vauvatennarit sopivan edulliseen hintaan?

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä huippu tää blogi! Piti heti kerralla lukia kaikki tekstit. :) minäkinoon miettiny että pitäiskö se taas alkaa kirjoittelemaan ja voin kertoa että tää sun blogi sai entistä enemmän tuntumaan siltä! Saapa nähä.. :) meillä vaan ei oikein oo kunnolla toimivaa tietokonetta pääsääntöisesti kotona, jos siis M ei tuo työkonettaan mukana, niin oisin tabletin ja puhelimen varassa. Mutta jätän asian hautumaan, saattaa meidänki elämästä taas kohta löytyä blogi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olitpa reipas kun kerralla koko homman luit :) Oispa kiva jos alkaisit taas bloggaamaan, pysyis paremmin kärryillä et mitä teille oikein kuuluu sinne. Ilman tietokonetta ois kyllä aika hankala blogata, tai mulla ainakin jäis kuvat laittamatta :D

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)