Kaksplus.fi

tiistai 12. toukokuuta 2015

The Liebster Award -haaste

Sain Aarteeni-blogin Sallalta tämän The Liebsten Award -haasteen. Tässä on siis tarkoitus vastata haastajan antamiin kysymyksiin ja keksiä sitten itse 11 uutta kysymystä sekä haastaa lopuksi pienten blogien kirjottajia vastaamaan niihin. Näin saadaan pienille blogeille lisää näkyvyyttä täällä blogimaailmassa. Kiitos vielä Sallalle haasteesta, oli mukava saada blogihistorian ensimmäinen haaste :D


1. Mikä on lemppari karkkisi/karkkipussisi?
Niitä on monia. Ehkäpä Sirkusaakkoset tai Susupala vie useimmiten voiton. Teen kyllä aika usein (siis silloin suht harvoin kun karkkia ostan) irtokarkkipussin, sinne kun voi valita just niitä karkkeja mitä sillä hetkellä tekee eniten mieli.

2. Paljonko käytät suunnilleen rahaa kuukaudessa vaatteisiin? Omiin ja lasten.
No o kyllä vaikea sanoa mitään summaa. Lastenvaatteisiin menee kuitenkin enemmän rahaa kuin omiin! (Ylläri ylläri:)) Joinakin kuukausina en osta mitään vaatteita, mutta toisinaan tulee ostettua enemmän. Riippuu tarpeista ja rahatilanteesta :D Oiskohan viime kuussa mennyt noin 170 €, ostin itselle uuden juhlamekon ja lastenvaatteita.

3. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi?
Huh huh, tää on paha. Ei mitään muistikuvaa kirjan lukemisesta. Nuorempana luin kyllä paljon, mutta nykyään ei aika ja voimat riitä (nukahdan usein jo esikoista nukuttaessa, ennen kuin hän nukahtaa). No, ompelujuttuihin liittyvää Joka tyypin kaavakirjaa oon ainaki lukenu parin kuukauden sisällä :D

4. Miten liikut? Mikä laji viehättää eniten?
Vesijuoksu on parasta. Se on melkeinpä ainut liikuntalaji, mitä voin harrastaa ilman polvien kipeytymistä. Pyöräily on myös mulle ok laji, mutta sitä tulee harrastettua ihan liian vähän.. Jospa nyt kesällä enemmän. Pitäis hankkia pyöränperäkärry, että päästäs koko perheellä pyöräilemään.

5. Inhokki/paras kotityö?
No kaikki ne on inhokkeja! Mut kaikkein inhottavin on lattiakaivon puhdistus tai lavuaarin putkien putsaus, mutta eipä ne kyllä mitään peruskotitöitä onneks oo. Ja onneks mies hoitaa nuo likahommat :) Mukavin kotityö taitaa olla pyykkihuolto tai yleinen tavaroitten järjestely paikoilleen. Imurointi on kans suht jees, ku kuulee miten roskat ropisee imuriin (joo, meillä ainakin ropisee!)


6. Kivoin lastenvaatemerkki?
Metsola on kiva, varsinkin nykyään kun ei oo niin retro kuin aiemmin.

7. Mistä tavarasta et voisi luopua?
Puhelimesta. Oon ihan koukussa, varsinkin some-koukussa. Sille ois tehtävä loppu, joten täytyis pitää some-lakko jossain välissä, josko se helpottais.

8. Kirkkaat värit vai pastellisävyt?
Ehottomasti kirkkaat värit + musta :D

9. Tykkäätkö leipomisesta? Bravuurisi?
Tykkään juu, varsinkin jos saan rauhassa leipoa. Siis ilman pikkuapureita. Yhtä tiettyä bravuuria mulla ei oo, mutta tykkään leipoa esimerkiks banaanipiirakkaa ja erilaisia juustokakkuja.

10. Mitä touhuat lastesi kanssa?
Arkisia juttuja. Luen kirjaa, laulan nuotin vierestä, koska siellä on eniten tilaa :D11. Kerro tästä päivästäsi.
Päivä on vasta alussa, enkä oo ehtinyt tänään tekemään vielä yhtään mitään. Tai no, oon syöny aamupalan ja hoitanu vauvan aamurutiinit. Pikkunen kulta meni aamupäikkäreille, joten aattelin viettää rauhallisen hetken koneella (vaikka koti on ihan kamalassa kunnossa!). Tälle päivälle ei oo mitään erityisiä suunnitelmia, normaalia arkista puuhastelua vain. Vois kyllä lämmittää illalla saunan, niin ei tarttis mennä kylmään suihkuun.

Mun kysymykset tulee tässä:
1. Minkälaiset aamurutiinit sinulla on?
2. Mikä on kesässä parasta?
3. Suolainen vai makea leivonnainen?
4. Miksi bloggaat?
5. Suurin sisustushaaveesi tällä hetkellä?
6. Miten vietit äitienpäivää?
7. Illantorkku vai illanvirkku?
8. Mikä on suosikkiarkiruokasi?
9. Minkälaisesta kodista haaveilet?
10. Kaupunki vai maaseutu?
11. Mitä teit juuri ennen kuin sait tämän haasteen?

Haaste lähtee seuraaviin blogeihin (en kyllä tiiä onko nämä kaikki blogit niin kovin pieniä):


Olkaapas hyvät! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Teinkin sen jo, ettei unohdu :D ja kyllä mää sut muistan, kiva, elämän makuinen blogi sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oho, sinähän reipas olit! Kiva kun tykkäät blogista :)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta, mä oon tehnyt tän jo kahdesti joten taidan nyt kyllä luistaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, no ymmärrän kyllä! :) Eihän nämä haasteet pakollisia ole.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)