Kaksplus.fi

maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappuviikonlopun top 3

Noniin, nyt on vappu takana ja uus arkiviikko alkoi. Me vietettiin viikonloppua ihan vaan kotosalla, tosin vieraita oli joka päivä. Sää oli tosi vaihteleva, aurinkoa ja sadetta. Nyt täälä on taas tosi nätti auringonpaiste :) Grillikausikin avattiin vapunaattona, lämpimämpiä ilmoja ootellaan, että pääsis ulos syömään :)

Oon muitten blogeista lueskellut näitä viikonlopun top3 postauksia joskus ja tykästynyt niihin. Siinä tulee kivasti kuulumisia samalla. Ajattelin nyt kirjotella meijän vappuviikonlopun parhaita ylös, kaikenlaista kivaa on ehitty viikonlopun aikana puuhailemaan.

1. Miehellä oli perjantaina vapaapäivä, joten vapaita oli normaalia pitemmästi. Hän olla mun kaverina lastenhoidossa ja sai tehtyä pihahommiakin paljon eteenpäin.

2. Pihatyöt eteni. Saatiin vihdoin kaadettua meijän pihalta 4 terijoensalavaa. Ne oli aivan liian ahtaassa paikassa, talon ja aidan välissä. Aita alkoi jo kärsiä kun puut painoivat sitä, joten kaadettiin puut pois. Tai siis mun isä ja miehen isä ne kaato, en minä! :D Risukuormia on viety usiampi kaatopaikalle viikonlopun aikana.

Nyt pitäs vielä saaha tuo yks mänty kaajettua pois meijän pihalta, niin päästäis sitte suunnittelemaan pihaa. Tämä pihahan oli periaatteessa valmis kun me muutettiin, mutta haluttiin kuitenkin kaataa nuo puut pois ja tehdä pihasta samalla vähän hienompi ja helppohoitoisempi. Terijoensalavat roskas tosi paljon pihaa ja männyn alla nurmikko ei kasva kunnolla. Lisäks tuo mänty varjostaa pihaa vähän liikaa. Yhtenä sunnuntaina tehtiin jo pientä pihasuunnitelmaa, saa nähä totetutuuko se vai ei.. :P En oo mikkään hortonomi ja kun en voi kukkapenkissä kyyköttää, niin pihan täytyis olla mahollisimman helppohoitonen.3. Vappumarkkinat ja Pannukakkutalo. Käytiin vapunpäivänä Vappumarkkinoilla ja kattelemassa vanhoja autoja. Markkinoilla oli tosi paljon porukkaa ja kojujakin paljon enemmän kun olin kuvitellu.

Tultiin markkinoilta jo takasin autolle, mutta sitten keksittiinkin vielä mennä Pannukakkutaloon syömään. Jonoa oli ulos asti, mutta saatiin kuitenkin suht nopiasti pannarit nenän eteen. Isovelikin jaksoi hienosti ootella kun viihykkeenä oli uus vappuhyrrä. Kesällä vois joskus käydä tuola Pannukakkutalossa ja syyä ulkona terassilla. Nyt kun oltiin lasten kans liikenteessä niin päädyttiin menemään sisälle syömään. Se oli kyllä ihan hyvä ratkasu siinäkin mielessä, että kun me tultiin ulos, niin ulkona satoi vettä. :)

Salami-paprika-juusto
Jälkkäriksi banaani-kinuski
Voin suositella Pannukakkuataloa kaikille (tämä ei ole maksettu mainos). Pannarit oli herkullisia, ja palvelu tosi ystävällistä. Lastenvaunuilla tai pyörätuolilla tuonne ei kyllä pääse (sisälle), mutta muuten tosi mukava paikka. Tuo jälkkäriksi tilaamamme banaani-kinuskipannari oli meijän makuun vähän turhankin makia, mutta kyllä se syötyä silti tuli. Mahat tuli kyllä tosi täyteen nuilla herkuilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)