Kaksplus.fi

maanantai 18. toukokuuta 2015

Vauvalahja pienelle prinsessalle

Meijän lapset sai eilen uuden serkkuvauvan, pikkuisen prinsessan. Alottelin vauvalahjan ompelemista jo keväällä hyvissä ajoin. Halusin ommella tuolle pienelle neitoselle jotain kaunista, koska on mukava ommella välillä "tyttöjen kankaistakin". Oon sitä mieltä, että pojalle voi pukea punaista ja tytölle sinistä, mutta en silti osaa pukea pojalle punaisesta sydänkankaasta tehtyä vaatetta. En nyt tiiä tuliko näistä vaatteista erityisen kauniita, mutta kaikkeni yritin!

Vauvalahjojen (ja muutenkin lahjojen) ompeleminen on mukavaa, kun samalla voi miettiä lahjan saajaa. Toisaalta se on myös vähän stressaavaa kun takaraivossa jyskyttää ajatus: "Tämä on lahjaksi, nyt ei saa tulla virheitä!" Tällä kertaa yritin kaikin keinoin välttää turhaa stressiä, ja mielestäni onnistuinkin aika hyvin.

Neitokaiselle lähtee setti, jossa on kolme bodya ja yhdet legginsit. Vaaleanpunainen pallokuvioinen body ja punainen sydänbody sekä legginssit ovat kokoa 56-62 (en oikein tarkalleen osaa sanoa kun en muista tarkalleen miten oon kaavoja muokannut) ja Auringonkukkabody kokoa 68.Legginssit on ommeltu Ottobren Ruusunpuna -kaavalla. Niitä on vain yhdet, vaikka molemmissa kuvissa näkyykin. Pienemmät bodyt on tutulla Sausage Dog kaavalla ja tuo Auringonkukkabody on Ottobren Bert-body (nappilistaa ei tosin ole, vaan nappi on olalla). Sydänkangasta jätän itselleni sen lopun mitä jäin. Jos me joskus saadaan tyttö, niin ompelen tuosta sitten jotain oikein nättiä omalle prinsessalle ;)

Pikkuisen neitokaisen äiti tietää, että meiltä on tulossa tällaisia vaatteita tuliaisina vauvalle. Siksi uskallan julkaista nämä kuvat jo täällä blogissakin, vaikka lahja ei olekaan vielä päässyt perille. Toivottavasti nämä miellyttää myös vauvan äitin silmää :) Me täälä jo innolla ootellaan, että päästäis nuuskuttelemaan tuota uusinta tulokasta. Pikkuset vauvat kun on aina niin erityisen ihania ja oma vauvakin on kasvanut jo kovin isoksi. Ai mitä, minäkö kärsimätön? ;)4 kommenttia:

  1. Oikein nättejä vaatteita tytölle:) käytätkö resoreissa kantinkääntäjää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla oo kantinkääntäjää. En oo viittiny hankkia ku pitäs opetella leikkaamaan spiraalina resoria. Ihan hyvin onnistuu kantata ilmankin, on vaan vähän työläämpää hommaa niin.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)