Kaksplus.fi

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Maailman paras pannari

Taannoin tässä yhtenä iltana jääkaapista löytyi paljon maitoa, jossa oli päiväys menossa. Päätettiin tehä pannaria, koska maitoa oli oikeasti paljon. Meillä juuaan kyllä maitoa, vaikka siinä olis ollut edellisenä päivänä päiväys. Jos siis haju ja maku on ok. Eihän se maito sielä purkissa tiiä, millon päivä on vaihtunu!

No, saatiin kuitenkin oiva tekosyy herkutella pannarilla. Ohjeena meillä käytetään aina mun kotoa peräisin olevaa pannukakun ohjetta. Sillä tulee maailman parasta pannaria, joten mitäpä sitä turhia ohjetta vaihtamaan. Tämä ohje on semmonen, jossa pannari kohoaa "vuoristoksi" uunissa ollessaan.


Maailman paras pannari

8 dl maitoa
4   kanamunaa
4 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 tl suolaa

100 g voita uunipannulle

1. Riko kanamunat kulhoon ja lisää puolet maidosta.
2. Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita hyvin.
3. Lisää vielä loput maidosta. Näin saat jauhot sekoitettua ilman paakkuuntumista.
4. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia.
5. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja voi sulamaan uunipannulle uunin lämmetessä.
6. Kaada taikina pannulle ja paista, kunnes näyttää sopivan kypsältä (noin 30 min).
7. Nauti marjojen / hillon ja kermavaahdon kans.

Kyllä meillä oikiasti syyään paljon kaikkea muutaki ku herkkujuttuja, mutta tänne blogiin näköjään tuppaa eksymään paljon kaikenlaisia herkkujuttuja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)