Kaksplus.fi

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Ruokaisa kanapasta -salaatti

Näin kesällä meijän ruokailut on vähän erilaisia kuin talvisin. Kesällä syyään huomattavasti enemmän salaatteja ja grilliruuatkin on yhtenä osana ruokailuissa. Ajattelin laittaa tänne blogin puolelle itselleni ylös ja teille lukijoille vinkiksi ihanan kanapastasalaatin "ohjeen." Pastan avulla tuosta salaatista saa niin ruokaisaa, että sitä voi tehdä ihan normaaliksi iltapäiväruuaksi, ja samalla saa seuraavan päivän lounaalle helpon valmiin ruuan, jota ei tartte edes lämmittää.Esikoinen ei tykkää syyä salaatista itse salaattia, mutta täytteet kyllä kelpaavat hänelle. Tätäkin salaattia hän söi päivällisellä ihan hyvällä halulla. Leipää oli totta kai lisänä, jotta poika (ja isi) sai mahansa täyteen. Laitoin salaattiin 450 g kanasuikaleita, jääsalaattia, kurkkua, tomaattia ja ananasta sekä tietysti pastaa. Käytän nykyään salaatissa Dole Gold-ananasta, se maistuu melkein tuoreelle ananakselle ja on ihanan keltaista väriltään. Pastana tässä salaatissa oli simpukkamakaroni suolalla maustettuna. Paprikakin olisi sopinut hyvin joukkoon, mutta meillä ei sitä sattunut olemaan, joten jäi tällä kertaa pois.

Tätä aion tehdä jatkossakin ruuaksi, varsinkin jos saadaan lämpimiä ilmoja vihdoin tänne meillekin. Hellepäivinä mun ei tee mieli syyä mitään lämmintä ruokaa, joten ruokaisa salaatti on hyvä vaihtoehto silloin.


Olisko sulla vinkata jotain hyvää salaattia, jota vois syyä ihan päivällisenä?


ps. Alkuviikosta tulossa leivontaohjeita, kunhan saan kuvia ladattua koneelle. Juhannus on ollut herkkujen täyteinen, ainakin mun maha kaipaa jo aivan tavallista ruokaa kaikkien grillijuttujen ja makeiden herkkujen jälkeen. :D

10 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta mutkien kautta tänne sun blogiin, kiva löytää tutun tyypin blogi! :) Ja niin kivan oloinen, että jäänkin seurailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun oot löytänyt tänne ja vieläpä tykkäsit. Kerro vielä jotenkin kuka Emmi oot, jäi häiritsemään ;)

   Poista
 2. Sanooko Emmi ja Pepe enemmän? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sanoo! ;) Hoksasin jo illalla ku miehelle "valitin" etten hoksaa kuka Emmi tää on. :)

   Poista
 3. Mun kana-salaatissa on curry-riisiä, kesäsipulia ym. ja Apetit snacs aurinkokuivattu tomaatti -salaattijuusto öljyineen :):) noiden kurkun, tomaatin ja ananaksen lisäksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen lemppari ruokaisa salaatti on riisi, tonnikala, herne-maissi-paprika, suolakurkku, purjo, feta -salaatti :P Kolmas sit tumma sydänmakaroni, paistettu lohi, kukkakaalimuru, sinihomejuustomuru, tomaatti, viinirypäle, jääsalaatti :)

   Poista
  2. Kiitti salaattivinkeistä, näitä täytyy kyllä testata! :D

   Poista
 4. Löysin blogisi toisen blogin kautta. En tunne sinua,mutta tunnen jotain tuttua ;) blogissasi. Vaikuttaa kivalta! Jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! :) Tiiän tuon tunteen, kun tuntee jotain tuttua jossain blogissa.. ;)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)