Kaksplus.fi

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Testissä Mehujehut

Ootko kuullut Mehujehusta? Tuosta oivallisesta pillimehun pidikkeestä, jota ilman en varmaan jatkossa selviä enää ollenkaan.Meijän kaksvuotias isoveli tykkää juua pillillä, ja kesällä hänelle tuleekin annettua jonkin verran pillimehua juotavaksi, erityisesti reissun päällä ollessa. Tässä postauksessa olevat kuvat on kyllä otettu ihan omalla pihalla kun piti äkkiä päästä testaamaan uutta Mehujehua.

Mehujehu on siis muovinen purkki, joka on tarkoitettu pillimehun tai muun pillillä juotavan juoman pidikkeeksi. Siinä on kiekura, joka on suunniteltu pillille pidikkeeksi. Lapsi voi Mehujehun avulla juoda pillimehun siististi, ilman että sitä löytyy vaatteilta ja kaikkialta muualtakin. Muovikoteloa kun ei voi puristaa samalla tavalla kuin pillimehua.


Isoveli sai valita haluaako mustan vai keltaisen. Pirteän keltainen oli hänen valintansa, joten musta Mehujehu jää oottamaan Pikkuveljen kasvua pillimehuikään. Varmaan ensi kesänä vauvakin osaa jo juoda pillillä esimerkiksi smoothieita.

En voi muuta kuin vilpittömästi kehua Mehujehua ja sen toimivuutta! Lapsi saa todellakin juotua juomansa sen avulla siististi, eikä mun tarvi stressata sotkeentuvia vaatteita tai autonpenkkiä. Taidankin laittaa tuon mustan Mehujehun autoon "varamehujehuksi" kun ei Pikkuveli sitä vielä tänä kesänä tartte :D


Näissä kuvissa ei valitettavasti näy, että kotelon takana on klipsi. Sen avulla Mehujehun saa roikkumaan vaikkapa rattaiden reunaan tai auton etupenkin taskun reunaan, jos juomaa ei jaksakaan juoda kerrallaan. Ainut miinuspuoli jonka keksin, on tuon kotelon muoto. Sinne ei mahdu Trip-pillimehu, joka on muotoilultaan erimallinen kuin esimerkiksi Grandit ja näissäkin kuvissa näkyvät Vip-mehut. Jatkossa täytyy vain muistaa ostaa oikeanmallisia pillimehuja, että voidaan käyttää Mehujehua.Tämä on niin kätevä kapistus, että en oo voinu olla hehkuttamatta kavereillekin. Täältä löydät verkkokaupan, josta löytyy paljon erivärisiä Mehujehuja. Verkkokaupasta pitää tilata kerrallaan vähintään 3 Mehujehua, mutta tilauksenhan voi tehä yhessä vaikka kaverin kans, jos ei tartte omille lapsille niin montaa. Tämä voisi muuten olla aika kiva synttärilahja vaikkapa kummilapselle.

Osaako sun lapset juua pillimehun puristamatta vai onko Mehujehulle tarvetta? Joko teillä on oma Mehujehu? Mitä pillijuomia lapset tykkää juua?

Postaus toteutettu yhteistyössä Innotuning Oy:n kanssa.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin mehujehut on hitti! Ne korkeammatkin pillimehut saa jehuun kun vähän kikkailee :D Mut tervetullut olisi myös korkeamman mallinen mehujehu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että Trip-mehutkin saa jotekin kikkailtua tuonne :D

   Poista
 2. Meiltä löytyy kaksi mehujujua jotka ostin lapsimessuilta. :) On kyllä niin kätevät ja hyvä ostos ollut.

  VastaaPoista
 3. Joo, niin huippu keksintö! Meiltäkin löytyy usiampi, täkäläisten äitien kans tehtiin suurtilaus, nii ei tarvinu toimistuskulujakaan maksaa. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)