Kaksplus.fi

torstai 16. heinäkuuta 2015

Ainolan puistossa

Tällä viikolla tiistai-iltana oli täällä meilläpäin puolipilvinen ja ihan kiva kesäinen sää, vaikkakin vähän viileä. Innostuttiin pikaisella aikataululla lähtemään Ainolan puistoon, joka sijaitsee siis Oulun keskustan lähellä, Oulujoen rannassa. Kun äiti kelaa -blogin Selina postasi juuri Ainolan puistosta, ja siitä sainkin innostuksen lähteä katsomaan tuota paikkaa. Kiitos, Selina, vinkistä!Puisto on suuri, ja sielä on paljon ihania istutuksia. Piknikpaikkojakin näytti löytyvän ihan mukavasti, vaikka me ei piknikille nyt oltukaan menossa. Päämääränä meillä oli Ainolan puistosta löytyvä leikkipuisto. Tuosta leikkipuistosta löytyi paljon kivoja juttuja Isoveljelle, joka aivan mielissään juoksenteli ympäri puistoa. Hän on vielä vähän arka leikkimään outojen ja vilkkaiden lasten kanssa, joten välillä näytti ettei hän pääse lainkaan laskemaan liukumäestä, kun muut lapset tulevat niin vauhdilla eteen. Pienen rohkaisun myötä hän innostui kuitenkin laskemaan mäkeä ja leikkimään muillakin jutuilla, joita puistosta löytyi.

Kukkuu, äiti!
Tämä "kiikku" oli vähän isommille tarkoitettu, mutta Isovelikin pääsi testaamaan.
Vähän tavallista suurempi kellopeli
Erityisesti ihastuin puiston ja leikkipaikan siisteyteen, sekä siihen että leikkipuistosta löytyi paljon penkkejä lapsia vahtiville vanhemmille. Lähistöllä oli paljon pöytäryhmiä, joiden ääressä voisi syödä eväitä ihaille samalla joella näkyviä kauniita suihkulähteitä.Ainolan puistoon kannattaa lähteä vähän kauempaakin. Alueelta löytyy kahvila ja wc-rakennus, jossa oli myös lastenhoitohuone. Me mennään kyllä varmasti joskus vähän pitemmäksikin aikaa tuonne puistoilemaan. Otetaan eväät mukaan niin, jaksaa vaikka koko päivän! :)

6 kommenttia:

 1. Tosi ihanan näköinen puisto :)
  Joskus harmittaa kun täällä pikkupaikkakunnalla on vain pieniä puistoja jossa on heti vähän "ahdasta" jos sattuu olemaan useampi porukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainolan puiston leikkipuisto on kyllä iso eikä ihan helpolla tuu ahdasta.

   Poista
 2. Tää kyllä oli tosi kiva joten uusintakerta ei ois ollenkaan pahitteeksi! :)
  - H

  VastaaPoista
 3. Ainolan puisto...ah! Ikävä takaisin tuonne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielä oli kyllä kivaa. Ens kerralla vois ottaa kunnolliset piknikeväät mukaan :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)