Kaksplus.fi

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Kiireistä arkea

Huh huh! Viime päivien aikana elämä on ollut niin kiireistä, etten oo voinu kuvitellakaan postaavani. Mitään ihmeellistä meijän elämässä ei oo tapahtunut, mutta pikkuasiat saa kuitenkin elämän tuntumaan kiireisestä ja rankalta.

Pikkuveljelle tuli vesirokko, jota jo ehdittiinkin odotella. Reipas potilas hän on, ei paljoa kitise vaikka näppyjä on paljon ja kuumekin vaivaa silloin tällöin (kun lääkkeen vaikutus lakkaa). Toivottavasti tuo vesirokko tulee kohta myös Isoveljelle, niin on sitten molemmat sairastanut vesirokon. Isoveli opettelee käymään potalla, ja pyykkikone pyörii vähän väliä, joten ihan hyvä ettei tauti oo just nyt päällä hänelläkin.

Illalla käytiin miehen kans ajamassa karting-autoilla. Oli muuten yllättävän fyysistä hommaa kun sitä rattia sai pyörittää ihan voimalla ja kaasua ei tietenkään viittiny säästellä! Yöllä tuskissani vakuutin, ettei enää koskaan, tuli jalat niin kipiäks. Hauskaa meillä kuitenkin oli. :) Kiitos vielä lastenhoitajalle, kun mahdollisti meille pienen irtioton arjesta.

Nyt suunnittelen ruokaostoksia, oottelen miestä kotiin ja toivon lapsukaisten nukkuvan vielä sen aikaa, että saan kahvit juotua. Palaan taas, kun löydän enemmän aikaa blogille, jospa loppuviikosta löytyisi joku sopiva kolo.

Pahoittelut kuvattomasta postauksesta, tämä on ensimmäinen puhelinpostaukseni. Tämän ei ollut tarkoitus olla mikään selittelypostaus, kunhan tulin pikaisesti kertomaan kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)