Kaksplus.fi

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Loman jälkeen

Tällä viikolla meillä on koittanut osittainen paluu arkeen. Miehen loma päättyi, ja hän aloitti maanantaina työt. Isoveljen loma hoidosta jatkuu vielä tämän ja ensi viikon, koska perhepäivähoitaja on lomalla. Me ei haluttu laittaa poikaa päiväkotiin varahoitopaikkaan, koska hän ei ole koskaan ollut päiväkodissa ja hoitajat, lapset ja koko paikka olisi uutta. Mieluummin annan Isoveljen lomailla vielä nämä pari viikkoa, ja senkin jälkeen hoitopäiviä on vain kolme viikossa.Mun on siis pitänyt taas "opetella" olemaan yksin lasten kans päivät kotona. Mies auttoi niin mahottomasti lastenhoitoon liittyvissä jutuissa lomansa aikana, että mulla on ollu kyllä vähän opettelemista ;) Toki mun avustaja on meillä tälläkin viikolla töissä, joten ihan koko viikkoa en oo yksin lasten kans.


Maanantaina oli hieno ilma, joten mentiin lasten kans omalle pihalle nauttimaan lämmöstä ja auringon paisteesta. Isoveli potki mielissään palloa ja tuli esittelemään sitä Pikkuveljelleen. Harmitus oli kova kun äiti kielsi antamasta pillimehua Pikkuveljelle.

Nyt mulla on jo vähän syksyiset fiilikset, kun miehen loma on takanapäin. Meidän elämään ei syksyn myötä tuu mitään muutoksia, mutta kuitenkin on vähän haikeutta ilmassa. Vauva kasvaa ihan mahotonta kyytiä, vaikka haluaisin aina pysyvän vauvana. :D Näin kotona ollessa tuntuu jotenkin hassulta, kun syksyllä ei alakaan uusi kouluvuosi, niin kuin aikaisemmin. Tosin, oon kyllä siihenkin ehtinyt tottua kun tämä on mulle jo kolmas syksy valmistumisen jälkeen kotona lasten kans. :D


Tupperwaren pillimuki on kätevä, pilliin ihastunut poika
 juo vettä ja maitoa ihan huomaamattaan! :D
Miten te muut kotiäidit koette syksyn saapumisen? Onko se mukavaa vai vaikeaa haikeaa aikaa?

4 kommenttia:

 1. Mulle syksyn tulo näillä kairoilla varsinkin on tuskallista. Kun kesä kääntyy syksyyn niin nämä seudut alkavat ahistamaan ja haluan pois täältä. Aikasempina syksyinä on sitte saanu äkkiä muuta mietittävää kun on nuo muksut syntyny, jännä nähä mitä tää syksy tuo tullessaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks on joku muukin, jota syksy vähän ahistaa. Tsemppiä sulle sinne, voit muuten tulla lapsosten kans käymään meillä jossain välissä, jos kaipaat ohjelmaa :)

   Poista
 2. Mä toisaalta jo odotan syksyä, kun silloin meillä jo asustaa pikkuinen ihme lisää, mutta toisaalta silloin alkaa isoimmalla koulu ja yksi lapsista aloittaa esikoulun. Muuttuuhan tämä leppoisa arki tässä aika hulinaksi, ainakin hetkeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvan syntymä pistää kyllä pakan hetkeksi aina sekaisin, ja vielä kun koulun alotukset on samassa niin kyllähän sitä hulinaa riittää. Mutta kyllä sinä selviät siitä! :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)