Kaksplus.fi

lauantai 15. elokuuta 2015

Instagram

Heips vaan ja terveisiä mökiltä :) Tultiin pikareissulle mökille, mukava olla täälä pitkästä aikaa. Eilen illalla vietettiin mukava herkutteluilta meillä mun siskojen kans. Innostuttiin tekemään ite Piirrä&Arvaa -peli, johon etittiin sanoja kirjoista. Hauskaa oli! :) Vauva-rukka vaan säikähteli naurunremahduksia :/

Oon viime aikoina alkanut jonkin verran käyttämään Instagramia. Sinne tulee laitettua kuvia semmosista tilanteista, jotka ei blogiin asti päädy. Jos kiinnostaa, niin meidät löytää Instagramista nimellä _annieni.
Isoveli ja uus paita. Pitkästä aikaa ompelin :)
Nyt ois sopiva hetki kertoa, mistä haluaisit lukea blogistani. Kiinnostaisiko sinua jokin tietty asia? Postaustoiveita otan toki aina mielelläni vastaan :)

5 kommenttia:

 1. Minusta sulla on ollut oikein mainioita postauksia tähän asti :) Jatka saman sillisalaattimalliin (peukku ylös) :D
  Ruokavinkit on hyviä, samoin mukava kuulla ihan kuulumisia! Harmi, ettei ehditty kesällä kunnon kyläilylle! Tykkään myös sun ompelupostauksista, vaikken itse ompelekaan (vielä ainakaan :D). Minusta on mukava nähdä ja kuulla, mitä nättiä muut ovat jaksaneet ja osanneet värkätä! -heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ainakin joku tykkää ;) Sillisalaattiahan tämä on ja saa mun puolesta semmosta ollakin. Nyt kyllä harmittaa ettei ehitty kesän aikana näkemään kunnolla!

   Poista
 2. Itsekin käytän usein instagramia. Sinne on niin helppo lisätä jotain nopeiden tilanteiden kuvia ja juttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja löytyy siis nimellä sallanaarteet ;)

   Poista
  2. Instagram on kyllä mukava just pikkujuttujen tallentamiseen ja jakamiseen. Oonkin jo jonkun aikaa seurannut sua sielä :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)