Kaksplus.fi

lauantai 22. elokuuta 2015

Kesäinen kerrosjälkkäri

Tässäpä teillekin vinkki ihanan kesäisestä jälkiruuasta. Tehtiin tätä mansikka-kerrosjälkkäriä viikko sitten perjantaina grilli-illan toiseksi jälkiruuaksi yhdessä mun siskojen kans. No, tämä on kyllä niin tosi helppo jälkkäri, ettei sen tekemiseen oikeasti tarvita montaa henkilöä ;) Yhdessä tekeminen vaan on niin kivaa!


Tässä on siis tuoreet mansikat, kerma-mascarponevaahto ja keksimurut kerroksittain lasissa. Käytettiin marjoina suomalaisia mansikoita, mutta vadelma ja mustikkakin sopii varmasti tosi hyvin. Vaahdossa on vispikermaa ja mascarpone-juustoa sokerilla ja vaniljasokerilla maustettuna. Keksimurut on jotain tavallisia cookies-keksejä murusteltuna. Yhdistelmä oli aivan tosi maukas, kannattaa kokeilla! Ainiin, se toinen jälkiruoka oli brownies, herkkua sekin ;)

Tänään on poimittu viinimarjoja ja leivottu pitsaa. Kävin äskettäin paikallisessa lastentarvikeliikkeessä testailemassa matkarattaita. Vaikea valinta edessä, saa nähdä mihin päädytään.

Nyt hyvät ja helpot jälkiruokavinkit jakoon, kiitos! :)

2 kommenttia:

 1. Meillä harrastetaan jälkiruokia lähinnä juhlissa (useimmiten vain häissä ja hautajaisissa, eli toooodella harvoin!). Niinno, jouluna ja pääsiäisenä, ja ehkä juhannuksena :D Jouluna luumusoppaa ja/tai hedelmäsalaattia kermavaahdolla, pääsiäisenä pashaa ja/tai juustokakkua ja juhannuksena... usimmiten täytekakkua erään mamman synttäreiden ansiosta :D
  -heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aika harvoin meilläkään ihan kunnon jälkkäriä tulee tehtyä. Joskus on kiva tehdä jotain vähän erilaista jälkkäriäkin, vaikka ei oo mitään erityistä syytä :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)