Kaksplus.fi

maanantai 31. elokuuta 2015

Kesän luottopaita

Ompelin itselleni jo joskus kesäkuussa t-paidan Verson puodin ihanasta Mummolan tuntu -trikoosta. Tätä paitaa olen pitänyt (ja pessyt) tämän kesän aikana tosi paljon, mutta kangas on pysynyt kuitenkin suhteellisen hyvänä. Tummapohjaisessa kankaassa näkyy totta kai pientä pesuhaitua ja pientä haalistumista, mutta muuten paita on edelleen huippukunnossa.

Notkoselkä + pömppömaha = monennellako kuulla? ;)


Oon paitaan ja kankaan laatuun tosi tyytyväinen! Tässä on kaavana Onion 2035 vähän muokattuna. Kavensin helmaa reilusti ja tein lyhyet hihat. Lisäksi pienensin kaula-aukkoa aika reilulla kädellä, koska en tykkää liian avonaisista paidoista.

Samalla kaavalla voisin ommella lisää paitoja itselleni, kunhan vain löytäisin jotain kivaa kangasta. On mukava kun voi ommella itsellekin jotain mieleistä eikä tarvi aina tyytyä vain kauppojen valmisriepuihin. Joku H&M:n vaate ei varmasti ois pysynyt yhtä hyvässä kunnossa kuin tämä paita on! :D

Minusta ei saa mitään muotibloggaria, joten joudutte nyt katselemaan päättömiä kuvia :D Niinjoo, näitä kuvia katsellessa huomasin että tuossakin kankaassa on "raitoja" ja vieläpä musta-valkosena ;)

4 kommenttia:

 1. ihana paita,just sulle passeli :D

  VastaaPoista
 2. Ihana paita! Tuo kuosi on tosi kiva! :) voi kun osaisi itsekin ommella vaatteita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kuosi on mun lemppari, vähän erilaista kuin yksivärinen musta, mutta ei kuitenkaan liian "räväkkä" ;) Ompeleminen on helppoa, eikun opettelemaan vaan!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)