Kaksplus.fi

maanantai 3. elokuuta 2015

Pieniä ja vähän suurempia sisustusuutuuksia

 Miehen kesäloman aikana innostuttiin yhtenä päivänä lähtemään mun siskojen kans Ikealle. Otettiin lopulta Isoveli mukaan, että mies sais kotona tehtyä joitakin ulkohommia vauvan nukkuessa. Ikean reissun myötä meillä onkin hieman sisustus muuttunut ja ajattelin nyt viimeinkin vähän näyttää sitä teillekin. (Ai minäkö hidas? ;)

Ostettiin meille olohuoneeseen kaapisto / senkki, jonka suunnittelemisesta joskus kerroinkin. Päädyttiin Bestå-sarjan osista koottuun kaappiin. Päälle ostin lasilevyn, joten siitä tuli ihanan raikkaan näköinen. Nyt mulla on yksi taso, johon voin tehdä jotain asetelmia, oon kyllä tosi surkea siinä hommassa (ja pölyjen pyyhkimisessä). Bestå-sarjassa on aika paljon erilaisia ovimalleja ja värejä valittavana, mutta me päädyttiin kaikkein yksinkertaisimpaan, eli valkoiseen Lappvikeniin. Ovissa ei ole vetimiä, vaan ne ponnahtaa auki kun osaa painaa oikeasta kohdasta.

Kuva on surkea, mutta tässä nyt kuitenkin yleiskuvaa tuosta senkistä.
Päälle halusin kukan ja pirteän keltaisia kynttilöitä. Kukkaa ei oo ostettu Ikealta.
Kukka on nimeltään pennimuori, ja yllätyksekseni se on vieläkin hengissä!
Ikealta tarttui mukaan myös kehyksiä. Neliön mallisen kehyksen ostin nuille Lotta Vuorman lettikorteille. Lisäksi ostin Nyttja-sarjan kehyksen siksak-paperille, jota ostin Harjun Paperista kesälomareissulla. Kehykset kuvineen majailee nyt meijän makuuhuoneessa lipaston päällä oottelemassa uutta inspiraatiota. Pitäis nimittäin päättää mihin nuo kaksi kehystä sijoitetaan tuossa huoneessa.


Vessakin sai osansa sisustusinnostuksesta, ostin nimittäin ikivihreän tekokukan piristämään vessan ilmettä. Ikeasta löytyi myös kaunis lasinen pumppupullo saippualle. Nyt haluaisin toisen tuommosen keittiöön astianpesuaineelle, oi miksi en ostanut heti kahta samanlaista?! (Joku nuukuus kai iski, mutta nyt harmittaa..)


Ikean reissulta ostin kangasta vaikka en tiennyt mihin sitä käyttäisin. Olin jo jonkun aikaa katsellut rumaa lehtikoria tuunausideat mielessä. Lopulta innostuttiin pikkusiskon kans spreijaamaan se mustaksi. (Siis pikkusisko pääsi maalauspuuhiin.) Ompelin vielä uuden päällisen tuosta Ikean raitakankaasta, niin jopas tuli hieno! :D

Yllätys yllätys, musta-valkoista raitaa ;)
Uutta Ikean reissua pitäs alkaa suunnitella, koska kokoajan tulee mieleen pieniä juttuja, jota tarttis sieltä. Ois tosi kiva, jos vähän lähemmäks tulis Ikea niin ei tarttis aina lähteä Haaparantaan asti ajelemaan. Isoveli oli muuten tosi reippaana tuolla reissulla. En ois ikinä uskonut, että 2,5 vuotias jaksaa niin reippaasti kierrellä Ikealla. Hänen ainut murheensa oli se, että äiti ei saa työtää ostoskärryjä ;)

7 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä teillä :) tuo lipasto on mullakin haaveissa, tosin lastenhuoneeseen lelujen säilytykseen.
  Meidän makuuhuoneesta löytyy myös saman näköinen taulu "today is a good day", sitä on hyvä aamulla ensimmäiseksi katsahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo Bestå on kätevä sarja kun sitä voi myöhemminkin muunnella tarpeen mukaan ja passaa moneen tilaan.

   Poista
  2. Ihana isoveli :) Mulla tuli mieleen et miltä näyttäisi nuo kaikki kolme kuvakehystä kollaasina esim bestå senkin yläpuolella? :) Huippuja piristys reissuja tuommoset :)

   Poista
  3. en ole aarteeni blogin salla vaikka vahingossa sen alle kirjoitinkin.

   Poista
  4. Hyvä idea tuo kollaasi, täytyypä mallailla miltä näyttäis.. :) Tuo neliökehys on eri sarjaa, joten se on vähän eri näköinen.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)