Kaksplus.fi

tiistai 22. syyskuuta 2015

Lastenhuoneessa nyt

Vihdoinkin on saatu lastenhuone vähän parempaan kuntoon. Toki se on vieläkin vähän keskeneräinen ja huoneessa on monta semmosta juttua, jotka haluaisin laittaa eri tavalla mut pikkuhiljaa. Tällä hetkellä tuon lastenhuoneen käyttöaste on aika pieni Isoveljen nukkuessa meijän huoneessa, joten siksikin annetaan nyt pikkuseikkojen olla :D

Näkymä ovelta lastenhuoneeseen
Varapatjoista koottu löhöilypaikka ja paljon tyynyjä!
Leluille on ruhtinaallisesti tilaa tuossa Expedit-hyllykössä, mustia lelukoreja on kaksi vielä olohuoneessa. Lapset leikkii useimmiten olkkarissa, joten osa leluista on ihan hyvä säilyttää sielä. Lastenkirjat majailee vielä myöskin olohuoneen hyllyssä, siinä ne on paremmin äitin valvovan silmän alla. Isoveli lukee kyllä ihan nätisti, mutta vauva ei kyllä osaa vielä sitä sievästi lukemisen taitoa ;)Matto on äitini tekemä, tykkään siitä tosi paljon. Äiti teki tuon maton meille mun toiveiden mukaan jo ennen kun muutettiin tänne asumaan. Olin jo kauan haaveillut keltaisesta seinästä lastenhuoneeseen, joten muuton jälkeen maalattiin seinä sopimaan mattoon. ;) Kiitos vielä, äiti! (En oo muuten muistanu leikata nuita hapsuja, nyt vasta kuvasta huomasin....)

Lastenhuoneen pitäisi mun mielestä olla lapsekas, mutta siltikin nätti. Tämä miellyttää ainakin äitin silmää ja kyllä sielä lapsetkin viihtyy. Patjojen päällä on mukava yhessä lueskella kirjoja tai muuten vaan hassutella.


Tähän oven vieressä olevaan koloon sijoitetaan
Isoveljen sänky (sitten joskus!)
Isoveljen sänky on siis vielä meijän makuuhuoneessa (sielä onkin vähän ahdasta), mutta se olisi tarkoitus siirtää lähiaikoina tuohon tauluhyllyn alapuolelle. Isoveljen sänky on valkoinen jatkettavan mallinen perussänky, sopinee ihan hyvin tänne lastenhuoneeseen.

Miltä meiän poikien leikkihuone näyttää ulkopuolisen silmin? :)

10 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköstä! :) ihana tuo pöllötyyny, ootko ite tehny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pöllötyyny on semmonen Paapiin diy-tyyny eli oon ostanut semmosen paketin jossa tuli kangas ja ohjeet tuon tyynyn tekemiseen. Ompelin sen ite kasaan ja täytin vanhan tyynyn täytteellä eli vanulla. Tuo on Isoveljelle tosi tärkeä, pöllö pitää saada joka ilta viereen nukkumaan. Sillä on jopa oma tyyny pojan sängyssä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Terhi! Itekin tykkään just värikkyydestä, en niinkään tuosta pakastimesta ;)

   Poista
 3. En oo tiennykkää että sulla on blogi. 😄 ihana tuo huone. Ollaan tyhjennetty meijän työhuonetta että maalataan se just tuommosella keltaisella siis pääty seinä ja harmaata valkoista ja mustaa. Marimekon räsymatto kankaasta verhot. Oon aina haaveillu just tuommosesta huoneesta. Jospa se olis jonkun ajan päästä valmis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivalta kuulostaa teidänkin suunnitelmat uudesta huoneesta. Marimekon räsymattokangas on kyllä tosi hieno! Meillä on siitä keittiössä taulu ja olohuoneessa tyyny :) Kiva kun nyt löysit tänne!

   Poista
 4. Heippa! Olipa kiva löytää itselle uusi ja ensivilkaisulta varsin mieluinen blogituttavuus :) Jään ehdottomasti seurailemaan tätä! On mielenkiintoista lukea suunnilleen samanikäisen, mutta täysin erilaista elämää elävän ihmisen kuulumisia :)

  Niin ja lastenhuoneesta: Ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Saimi! Mukava kuulla että tykkäsit löytämästäsi! Itsekin tykkään lastenhuoneesta, vaikka toki tuo pakastin on vähän "ylimääräinen" tuola nurkassa ;)

   Poista
 5. kivan näköinen on lasten huone!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)