Kaksplus.fi

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Peruspaitoja pojalle

Yksinkertainen on kaunista. Minä ajattelen niin monissakin asioissa, esimerkiksi sisustuksessa ja vaatejutuissa. Tuo ajatus tulee mieleen myös kun katselee näitä Isoveljelle ompelemiani paitoja. Aivan peruspaitoja, yksinkertaisia mutta jotenkin kuitenkin niin kauniita.

Oon ommellut nuo kolme kuvissa näkyvää paitaa jo noin kuukausi sitten, mutta ei oo vaan saatu aikaseksi ottaa kuvia niistä. Tällä kertaa halusin vain sovituskuvia, koska paidat on niin perusmallisia. No, sovituskuvien ottaminen vajaa kolmevuotiaan paidoista ei oo kovin helppoa, mutta tämmösiä otoksia mun mies kuitenkin sai aikaseksi :DRaidallisten paitojen kangas on Kärkkäiseltä ostettua ihanan napakkaa trikoota ja tuo kolmas kangas on Verson puodin Tuohikonttia, jonka ostin miehen t-paitaa varten. Siitä syntyi kuitenkin Isoveljelle paita ja Pikkuveljelle body (suunnilleen kokoa 80, odottelee vielä kaapissa vauvan kasvua hetkisen). Kaavana nuissa kaikissa paidoissa on Ottobren "Spot fish" -t-paita, jota olen pikkuisen itse muokkaillut, ja pitkällä hihalla niin kuin kuvasta näkyy.


Tämä viikko on ollut meillä aika tavallinen, tosin eilen me päästiin pitkästä aikaa miehen kans kahestaan viettämään aikaa kun mun sisko halus hoitaa lapsia melkein koko päivän. Me käytiin sitten miehen kans muun muassa messuilemassa, Sikapäivillä ja Buffassa syömässä. Oikeinki romanttinen lauantai, heh :D Messuilta tuliaisena toin kasan talokirjoja, vaikka ei olla ees rakentamassa taloa! Ainahan voi kuitenki haaveilla siitä unelmien talosta. ;) Ens viikon ohjelmassa mulla on kirppistavaroitten hinnottelua, ja jotain ompelujuttujakin voisin ehkä tehdä vähän eteenpäin, että sais kangasvarastoja tuhlailtua.

6 kommenttia:

 1. Oliko messuilla muita kun talofirmoja? Mää oon kaks kertaa niillä messuilla käyny ja tyyliin muuta oo siellä ollu ku niitä talofirmoja. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli sielä messuilla vähän muutakin mutta ei kovinkaan paljoa mitään kiinnostavaa tällasille ei-rakentajille / remontoijille. Ihan mukava oli kuitenkin käydä pyörähtämässä sieläkin :)

   Poista
 2. Ihania vaatteita. :) Mistä toi matto?? Ihana nimittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo matto on Askosta Block-puuvillamatto isoimmassa koossa, tykkään itsekin kovasti! :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)