Kaksplus.fi

torstai 22. lokakuuta 2015

Äitiysloman viimeinen päivä

Varoitus! Tämä on sekalainen postaus tämän hetken ajatuksista ja kuulumisista.

Tänään se päättyi, äitiysloma nimittäin. Meidän arki tosin ei muutu mitenkään vaan jatkossakin oon kotona lasten kans samalla tavalla kuin ennenkin. Isoveli käy perhepäivähoitajalla hoidossa noin 3 päivää viikossa ja Pikkuveli on kotihoidossa kokoaikaisesti. Näin mennään ainakin nyt, jos saan töitä tai pääsen kouluun niin sitten mietitään lasten hoitokuviot uusiksi.

Tuntuu tosi kummalliselta, että mun vauva on jo niin iso, että äitiysloma loppuu. Kohta hän ei ole enää vauva, nyyh! Tämä äitiysloma on ollut aika monellakin tavalla erilainen kuin esikoisen aikaan. Lapsia on ollut hoidettavana kaksi yhden sijaan, mutta kaikki on ollut tuttua. Toisaalta oon ollut kipiämpi ja väsyneempi. Oon onneks myös saanu apua avustajan muodossa. Voin myöntää, että ilman avustajaa en olis selvinny.

Vähän meinas jännittää ensimmäinen junamatka!
Me tultiin tänään lasten kans mummolaan, mun lapsuudenkotiin. Isoveljen kans matkustettiin junalla, koska mää halusin antaa hänelle aikaa vain äitin kans ja samalla myös kokemuksen junalla matkustamisesta. Oisittepa nähny kuinka mielissään poika oli! :) Mun pikkusisko auttoi tässä projektissa ottamalla vauvan ja meiän tavarat auton kyytiin sekä kuskaamalla meitä asemalle. Kiitos vielä sulle, ihana sisko! <3 Isi tulee huomena työpäivän jälkeen tänne perässä, joten me päästään sitten autolla kotiin.

Nyt alan kyllä nukkumaan, lapset tuhisee jo tuossa vieressä niin ihanasti. Mukava alkaa nukkumaan kun voi ottaa vauvan kainaloon <3 Hyvää yötä ja mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Huippua tuo junamatka! Meki vähän aikaa sitten puhuttiin että pitäis matkustaa junalla ihan sen vuoksi että muksut pääsis sitä kokemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Mukavaa meillä kyllä olikin. Konduktööri antoi pojalle oman matkalipun, jota pitää esitellä jokaiselle jota vähänkin kiinnostaa ;) Suosittelen junalla matkustamista, jos vaan suinkin saatte sen järjestymään!

  VastaaPoista
 3. Mää matkustin vuosi sitten syksyllä junalla esikoisen kanssa kaksin mummulasta kotikaupunkiin. Viime keväänä matkustimme koko poppoo kuopusta ja isimiestä myöten mummulaan ja takas junalla :) siitä saakka esikoinen on ollu junarata/junafani. Kaikki bongatut junaradat on "mummun ja pappan junarata!" Ja junan (tai pelkkien kiskojen ja sähkölankojen) näkeminen aiheuttaa korvia vihlovaa riemunkiljuntaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana junafani teillä! Isoveli oli kyllä mielissään junalla matkustamisesta, joten eipä tartte äitin harmitella että tulipahan taas säädettyä vähän turhankin paljon ;)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)