Kaksplus.fi

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Käytännöllisiä lahjoja pukinkonttiin

Mun on jo pitkään pitänyt tulla postaamaan lasten lahjajutuista, mutta aina se on vain jäänyt. No nyt kuitenkin kokosin pienen kollaasin semmosista käytännöllisistä lahjoista, jotka sopis pienille pojille ja miksei tytöillekin.

Ise haluan, että ainakin osa lahjoista olisi tarpeellisia juttuja, ettei leluvuori kasvaisi aivan mahdottoman suureksi. Tässä kollaasissa on semmosia juttuja, joita tulee löytymään joko Isoveljen tai Pikkuveljen paketeista, kaikkia juttuja ei välttämättä hankita juuri nyt.

Kollaasiin lisäsin seuraavat jutut:

Finlaysonin Elefantti-pussilakanasetti koossa 120x160 cm. Tämä ois tarpeellinen, koska Isoveljellä ei ole kuin yksi pussilakana junnupeittoon. Pikkuveljellähän on tästä kuosista itseommeltu pussilakana vauvapeittoon. (Kuva Finlaysonin nettisivuilta)

Design Lettersin kirjainmuki. Nämä ois kivoja, äitin mielestä. Luulisin kyllä Isoveljenkin tykkäävän ;) (Kuva Finnish Design Shopista)

Brio-junarataan lisää ratapalasia. Peruspalikoita löytyy, mutta esimerkiksi risteykset vois olla mukava lisä junaleikkeihin. (Kuva Kärkkäisen nettisivuilta)

Kånken -reppu. Pikkuveljellä ei oo hoitoreppua, tämä sopisi siihen tarkotukseen tosi hyvin. Jatkossa löytyy varmasti muutakin käyttöä. Isin mielestä tämä on äitin kehittelemä tarve, vauvalle kelpais vaikka isin resu reppu hoitorepuksi ;) (Kuva myöskin Kärkkäisen nettisivuilta)

Legoleikin on mukavia, mutta rakennusalustaa meillä ei vielä ole, joten talonrakentaminen on vähän vaikeaa. Joulupukki on vinkannut, että tämä taitaa löytyä pukinkontista. (Kuva Prisman sivuilta.)

Muumien koristama syvä lautanen uupuu, joten sille olisi kyllä tarvetta. Isoveljen suosikkilautanen on Muumilautanen, mutta häntä harmittaa, kun siitä ei voi syödä puuroa eikä keittoa. (Kuva Iittalan nettisivuilta)

Viimeisimpänä kollaasissa on mukana Afrikan tähti. Tämä peli pääsi mukaan kollaasiin sen vuoksi, että meillä ei ole yhtään peliä jota lapsikin voi pelata. Pelejä kyllä löytyy, mutta ne kaikki on aikuisten pelejä. Siksipä vanha kunnon Afrikan tähti ois aika mahti löytö pukinpaketista!

Kollaasista unohtui kaksi vauvalle sopivaa lahjaa, uniriepu ja kirja. Joku on syönyt meidän kaikki pahvisivuiset vauvakirjat tosi huonoon kuntoon, joten uusi kirja ei olisi pahitteeksi. Vauvalla ei myöskään ole omaa nallea tms turvallista juttua hoitoon mukaan, joten harkitsen vielä sellaisen hankkimista.. 

Semmosia juttuja on tämä äiti miettinyt lasten lahjoiksi, kaikkia ei välttämättä tuu vielä hankittua, mutta joistakin oon vinkannut lahjatoiveita kyseleville sukulaisille. Onko teillä jotain perinteitä joululahjoihin liittyen? 

2 kommenttia:

  1. Meillä lahjat on myös pitkältä tarve-pohjaisia ja käyttöön tulevia. Ei mitään krääsää, itse ostetut ainakaan. Brio-junaa ja rataa löytyy myös, kirja, suksi-paketti, uninalle, yöppärit... Leluja kertyyy niin nopeaa tahtia nurkat täyteen, että yksittäisten hittilahjojen sijaan haluan hankkia jotain sarjaa ym, jotka voi kerätä yhteen laatikkoon ja ottaa aina välillä käyttöön, välillä laittaa "jäähylle" ja ottaa toisia tilalle :). Meillä näitä ovat ainakin astiat, eläimet, juna-rata ja legot. Kohta myös oma korinsa saisi olla nukeille ja vaatteille ym :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kans yritän viimeseen asti välttää semmosia krääsäjuttuja. Johonkin asti sitä kai voi välttää mut sit kun lapsilla alkaa olla enemmän omia mielipiteitä niin sit äitikin voi joutua taipumaan ;) Suksia meillä ei vielä olekaan, ja kesällä varmaan joku pyörä tai potkupyörä pitäis hankkia.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)