Kaksplus.fi

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Kuvakooste meidän vuodesta 2015

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Vuosi vaihtui jo muutama päivä sitten, ja nyt vasta sain tehtyä pienen koosteen menneestä vuodesta. Kulunut vuosi 2015 oli oikeastaan kokonaan pienimmäisen vauvavuotta, koska Pikkuveli on syntynyt tammikuun alussa. Juuri vauvan syntymä ja kasvun ja kehityksen seuraaminen tekivät tästä vuodesta minulle merkityksellisen.

Mukavaa kuluneessa vuodessa oli myös se, että mieheni sai pitää ensimmäisen kerran eläessään oikeaa kesälomaa, joten kesälomareissukin tuli tehtyä. Syksy on ollut aika tavallista arkea, mutta marraskuussa onneksi saatiin vähän piristystä päiviin kun sain tietää koulupaikasta ja sain lyhyen työpätkän joulunalusviikoille. Virkisti kummasti mieltä käydä parin viikon ajan töissä ja käyttää aivoja muuhunkin kuin lasten tarpeista huolehtimiseen! :)

Tässäpä muutamia kuvia kuluneelta vuodelta. Osa niistä on julkaistu täällä jo aiemmin, luonnollisesti alkuvuoden kuvia ei ole niin näkynyt kun perustin blogin vasta huhtikuussa. Muistaakseni olen kuitenkin postannut ristiäisistä, vaikka poika kastettiin jo maaliskuussa.

Äitin ja isin muru yhden vuorokauden iässä
Pikkumies sinivalossa, vol 2/3
Mökkitouhuja, mies sai yllytettyä mut ongellekin :D
Kesälomareissua ja puistoilua

Äitin isot pojat <3

3-vuotissynttärikakun koristelu on tarkkaa touhua


Semmonen oli meidän vuosi, touhukas ja mukava. Innolla odotetaan mitä kaikkea alkanut vuosi 2016 tuokaan tullessaan. Jospa äidille ainakin paremmat hermot suotaisiin, ja lisää innostusta liikkumiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tarkoituksena olisi lähiaikoina julkaista esikoisen kuulumisia, koska lisää ikävuosiakin karttui jouluna. Kohta pääsen kirjoittamaan myös pienimmäisen viimeistä "kehityspostausta", hurjaa miten lujaa aika oikeasti juoksee! 

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihania kuvia ja oikein iloista ja ihanaa uutta vuotta.♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos Terhi! Tuli ihan tippa linssiin kun katselin kuvia pikkuisesta nyytistä.

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta koko teidän perheelle! Vooooi kun olisi jo aika nähdä kasvotustenkin :) Vaan tuo v-ä-l-i-m-a-t-k-a.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitääpä yrittää tämän vuoden aikana tähätä samana viikonloppuna mummuloihin niin eiköhän me sitte nähä! En varmaan tunnistaisi teijän lapsia ilman instaa ;)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)