Kaksplus.fi

maanantai 22. helmikuuta 2016

Lasten ystäväkirjahaaste

Aarteeni -blogin Salla nakkasi mua taas kerran haasteella. Kiitokset Sallalle haasteesta! Mua vähän epäilyttää, että saanko tästä mitään järkevää aikaseksi, koska voi olla ettei tuon meidän just-ja-just kolmevuotiaan vastaukset oo kovinkaan fiksuja, mutta se kai tässä onkin ideana, höpsöt vastaukset siis.

Nimi (oikea tai jolla esiinnyt blogissa) ja blogin nimi?
Tämän kysymyksen jätin kysymättä, koska en halua paljastaa lapsen oikeaa nimeä. Pysyköön hän Isoveljenä täällä blogissa. Blogin nimeä ei oo varmaan koskaan kuullutkaan.
Ikäsi.
No kolme.
Parasta just nyt?
Junarataleikit. (Meillä on ollut vähän erikoispäivä kun Pikkuveli on hoidossa ja Isoveli kotona sairastamassa. Rakennettiin jätti-iso junarata olohuoneen matolle, ja se on tosi kivaa kun ei ollut yks tuhotermiitti mukana purkuhommissa)

Lempiruoka
Jauhelihapihvi ja muusi (Syötiin just jauhelihapihviä ja itsetehtyjä lohkoperunoita, liekö ajatus sieltä peräisin)

Lempijuoma
No maito, tietenkin!

Suosikkileikkini
No junarataleikit, etkö sää tiiä?

Harrastukset
Harrastaa kuulemma kaikenlaista, vaikka ei hänellä oikeesti ole vielä mitään harrastuksia.

Idolini

Mikä se on? (Pienen avustavan selityksen jälkeen poika kiemurtelee vaivaantuneena) Pappa. Se osaa sahata hirsiä. (Sepustaa lopulta ummet ja lammet siitä, miten hän on kuulemma sahannut hirsiä papan kans meidän pihassa ja sauna on nyt valmis.)

Valitse parempi vaihtoehto:

Potta / Vaippa
Potta 

Auto / Juna
Auto

Kukkakaali / Parsakaali
Parsakaali (ei oo kyllä koskaan maistanut...)

Lämmin / Viileä 
Kylmä

Oma sänky / Äidin kainalo Oma sänky (Ei tuu äitin kainaloon nukkumaan vaikka pyytäisin, nyyh! Oma sänky sijaitsee muuten nykyään lastenhuoneessa, jee!)

Lopulta poika vinkuu vieressä: "Kysy äiti lissää! Onko niitä harrastuksia vielä?! Minua kiukuttaa ko ne juttelut aina loppuu. Mitä me nyt tehtäis?" Semmosta se on, että aluks pittää vähän houkutella mutta ku vauhtiin pääsee nii kysymykset loppuuki liian nopiasti.

Minä taidan olla vähän tylsä, mutta jätän nyt laittamatta haastetta eteenpäin. Tämä haaste on aika tehokkaasti kiertänyt jo blogeissa.

Ps. Käytiin aamulla terveyskeskuksessa, saatiin jonotusnumero 19. Heti meidän saavuttua pääsi numero 5 sisään ja sen jälkeen jono pysähtyi noin tunniksi. Onneksi lopulta päästiin ohi jonon kun hoitaja tuli kyselemään pienten lasten kanssa tulleitten jonotusnumeroita. Isoveljeltäkin löytyi korvatulehdus. Aiempi onkin ollut reilu vuosi sitten, joten eipä meillä oo korvatulehdukset liikaa vaivannu. Nyt pidetään peukkuja pystyssä, että antibiootti alkais pikaseen tehoamaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Hauska! Haha, repesin tuolle idolille! :D on se vaan niin söppänä <3 ps. kiva kuva sulla tuolla kuka kirjoittaa -jutskussa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli kyllä meilläkin! Ai sää huomasit uuen kuvan, kiitti kauniista sanoista :)

   Poista
 2. Hyvinhän osas Isoveli vastata :) Pappa kyllä tykkää kun kuulee olevansa idoli tuolle ihanalle pojalle, vaikka eipä se varmaan yllätys oo :D Ja hei kiitti korvamadosta, sain sen eilen illalla kun luin tuon sun edellisen postauksen. Annan sen nyt tässä sulle takas: Hei mummo, mitä kuuluu sinne teille... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo idolijuttu oli kyllä paras, just soitettiin papalle. :) Kiitos korvamadosta! Muillakin tuli tuo mieleen ku kirjotin sitä kuvatekstit mut en voinu olla laittamatta ;)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)