Kaksplus.fi

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Keväisen viikonlopun top3

Opiskelujutuista kertovaan postauksen tulikin mukavasti postaustoiveita, kiitos niistä! Vaikka toivoittekin esimerkiksi arkiruokajuttuja, niin kerron teille nyt meidän viikonlopun kuulumisia top3-muodossa eli mitkä oli kolme parasta asiaa viikonlopussa. Loppuun saattaa eksyä pieni maininta myös siitä, mikä ei ollut niin mahtavaa...

1. Rauhallista yhdessäoloa mummulassa. Käytiin viikonloppureissussa miehen kotona ja mukavaa oli. Samaan aikaan paikalle sattui myös serkkuja, joten lapsillekin oli kavereita ja mulla juttuseuraa talon toisen miniän muodossa. Kun lähtee reissuun, on enemmän aikaa perheen yhdessäololle kun ei oo niin paljon kotitöitä ja muuta puuhaa häiritsemässä.


2. Äidin omaa aikaa shoppailun ja kahvittelun muodossa. Miesväki lähti lauantaina retkeilemään ja pilkille, ja me käytettiin tilaisuus hyödyksi ja lähdettiin toisen miniän kans shoppailemaan. Mun oli tarkoitus ottaa Pikkuveli mukaan kaupungille, mutta mummi oli toista mieltä. Hän halusi hoitaa pieniä, joten lapset jäi mummin hoiviin nukkumaan päikkäreitä.

Ja mehän kierreltiin. Lopuksi käytiin vielä kahvilla, kun toinen ystäväkin sattui sopivasti samaan aikaan kaupungille. Se on muuten tosi harvinaista mulle, kaupungilla kahvittelun siis. Oon niin pihi, että harvoin raaskin mennä kahville kaupungilla kun voin keittää kahvit kotonakin (herkut on silloin kyllä vähän eri maata).

Kahvi ja brookies kermavaahdolla, nam!
3. Hyvät löydöt kaupoista.
Mitään suuria tarpeita mulla ei tällä kertaa ollut, mutta jotain tarttui kuitenkin mukaan. Kaverin suosituksesta ostin mulle farkkulegginssit, tai en mää kyllä tiiä mitkä ne on. Semmoset keinokuiduista valmistetut mustat, joustavat housut jotka näyttää vähän farkuilta, mutta on supermikavat päällä. Mun entiset mustat farkut on jo niin kuluneet polvien sisäpinnoilta (virheellinen kävelyasento kuluttaa housut nopiaa puhki siitä), joten uusille housuille oli kyllä jo tarvetta. Lisäksi löysin ystävien vauvalle vauvalahjan, vaikka vauva ei oo vielä syntynytkään! No, onpahan valmiina sitten kun pikkuinen saapuu maailmaan ja päästään häntä ihailemaan. (Terkkuja sinne vaan, tääläki ootellaan! :))

Pikkuveljelle löysin uuden bodyn Lindexiltä, niille tuntuu olevan koko ajan tarvetta kun poika kasvaa. Viime aikoina ompeluaikaa on opiskelujen ja muiden kiireiden vuoksi ollut niin vähän, että oon joutunut ostamaan kaupasta niin omien lasten vaatteita kuin vauvalahjojakin. Jospa joskus taas ehtisin ompelemaan!

Vähän huumoria elämään silinteribodyn muodossa, koko on 86.
Ainiin, se ei-niin-mukava juttu. Nimittäin mahatauti alias Yrjö. Se on meilläkin nyt. Mies alkoi eilen kotimatkalla oksentaa, onneks helpotti jo iltayöstä. Saatiin taas elää jännittäviä hetkiä verensokeria seuraten, onneksi vältyttiin glukagen-piikiltä kuitenkin. Mun miehellä on siis ykköstyypin diabetes, ja hankaluuksia tulee jos kun veressä on insuliinia taudin alkaessa. Nyt vaan toivotaan että me muut selvitään (tai ainakin lapset) ilman mahatautia, vielä ainakin näyttää hyvältä mutta kyllä se on varmasti tarttunut kaikille meille, mistä lie tullut.

Tätä listaa olisi kyllä voinut jatkaa vielä, koska hyvä ruoka ja lisääntynyt auringon valo ja lähestyvä kevät ei nyt päässyt mukaan ollenkaan. Pysytään nyt kolmessa kuitenkin.


Mitäs teidän viikonloppuun kuului?

4 kommenttia:

 1. Mukavalta kuulostaa, mä haluaisin kans shoppaileen vaikkei nyt mitään suurta tarvetta oiskaan, mutta kauppoja kierteleen hyvässä seurassa. Millonhan sitä pääsis lähtemään jonneki muualle täältä korvesta. :D kierreltiin me viikonloppuna huonekalukauppoja täällä miehen kans, mutta ei kyllä mitään ostettu. Löydettiin yks mikä ois voitu ostaa, mutta ku nukuttiin yön yli niin päätettiin siirtää hankinta seuraavaan osoitteeseen, millon se lie onkaan ajankohtainen. :) Oispa mukava nähä teitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta hei, tuuppa joskus tänne etelämmäs nii lähetään kiertelemään kauppoja (mun pitää kyllä jättää pankkikortti kotiin sit!). Ois niiin ihana nähdä sua, ystäväinen!<3

   Poista
 2. Ihania juttuja ja yllä se on välillä ihanaa lähteä kyläilemään ja unohtaa ne oman kodin kotityöt ja pyykinpesu. :)

  Voi kurjuus tuo mahatauti, se on kyllä ihan hanurista. :/ Toivotaan ettei kierrä kaikkia, vaikka se harvinaista onkin että jättää jonkin välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllähän se piristää itse kutakin kun käy vähän kylässä mummulassa, sielä viihtyy kaikki. Tänään sairastui myös Isoveli, saa nähdä milloin on mun ja Pikkuveljen vuoro :/

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)