Kaksplus.fi

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Uusia tuulia ja knoppitietoa

Tänään blogini liittyi mukaan Kaksplussan blogiverkostoon, mutta bloggaaminen tulee jatkumaan hyvin samanlaisena kuin tähänkin asti (postaan siis, silloin kun on aikaa, innostusta ja voimavaroja). Jatkossa blogini oikeasta sivupalkista löytyy kaksi boksia, joista löytyy suosituimman Kaksplussan bloggaajien kirjoitukset ja toisessa on tuoreimmat postaukset listattuna. Lisäksi näytön yläreunassa kulkee Kaksplus -palkki. Raidoilla säilyy kuitenkin samassa osoitteessa, joten mikään muu ei muutu kuin nuo sivupalkin laatikot ja tuo yläreunan palkki.

Ajattelin nyt esittäytyä, koska blogiini on tullut viime aikoina paljon uusia lukijoita ja toisaalta Kaksplussan blogiverkostoon liittymisen myötä uusia kävijöitä tullee jonkin verran.


Olen siis 26-vuotias liikuntarajoitteinen äiti Pohjois-Pohjanmaalta, Oulun kupeesta. Arjessa pyörii mukana 3- ja 1-vuotiaat pojat sekä tietenkin isi. Tällä hetkellä opiskelen ja toivun reiden osteotomia-leikkauksesta. Kesällä on tarkoitus ottaa rennosti, vaikka olenkin haalinut itselleni muutaman kesäkurssin, jotta en pääse liikaa laiskottelemaan ;)

Sitten muutama knoppitieto minusta:

- tykkään ompelusta
- pelkään ilmapalloja
- kokkailu on kivaa (jos saan tehdä sitä rauhassa ja ruoasta tulee hyvää)
- olen aiemmalta ammatiltani optikko
- hankin kotiini harvoin uusia sisustusesineitä
- tuhlaan lastenvaatteisiin (ainakin jos mieheltä kysytään)
- ja kankaisiin
- tykkään leipomisesta
- mutta en osaa tehdä kauniita kermapursotuksia
- tykkään kukista, mutta en osaa pitää viherkasveja hengissä
- onneksi on siis leikkokukat!

Siinäpä muutama ihan höpöhöpö juttu minusta, kaikki on täyttä totta kuitenkin! :) Tästä löydät esittelypostauksen, jossa kerroin itsestäni noin vuosi sitten aloittaessani bloggaamisen. Kommenttiboksissa voi esittää kysymyksiä ja postaustoiveita, vastailen kysymyksiin ja toteutan postaustoiveita mahdollisuuksien mukaan!

Tervetuloa vielä kerran, te kaikki uudet lukijat! Toivottavasti viihdytte ja löydätte mielenkiintoista luettavaa.

4 kommenttia:

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)