Kaksplus.fi

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Herkullinen kana-nuudelisalaatti

Tehtiin eilen kesän ensimmäisen kunnon hellepäivän kunniaksi iltapäiväruuaksi kana-nuudelisalaattia. Mulla on jo pitkään ollut mielessä tuon tyyppinen ruokaisa salaatti, mutta nyt vasta sain aikaiseks tehtyä sitä. Jaan reseptin teillekin ja samalla se jää tänne blogin mulle arkistoon.

Tästä annoksesta riitti myös tälle päivälle lounaaksi, lapset tosin söivät molemmilla ruokailukerroilla ns. oikeaa ruokaa, salaatilla kun on vähän vaikea saada täyttymään 1- ja 3-vuotiaiden mahoja.

Kesäinen kana-nuudelisalaatti 

Kana-nuudelisalaatti

1 pussi jääsalaattia
3 tomaattia
1 pieni kurkku
1 keltainen paprika
1 prk Dolen säilykeananasta
viinirypäleitä
450 g hunajamarinoitua kanaa + mausteita
1 pss nuudelia paahdettuna

1. Ruskista kanasuikaleet, mausta halutessasi. Anna kanasuikaleiden jäähtyä.
2. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen ja riko nuudelilevy uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda nuudeleita muutama minuutti uunissa, varo polttamista.
3. Pilko kasvikset ja sekoita kaikki aineet yhteen.
4. Nauti heti (nuudelit pehmenee salaatin joukossa melko nopeasti, mutta kyllä salaatti on syötävää vielä seuraavanakin päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)