Kaksplus.fi

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Kesäisiä kuulumisia

Huhhuh, pääsipä venähtämään pitkäksi tuo postaustauko. Me on vietetty lomaa ja reissattu moneen suuntaan viimesten viikkojen aikana. Oon ihan tietoisesti jättänyt blogijutut vähemmälle, koska oon halunnut nauttia rennosti kesäpäivistä. Sen yhen sateisen viikon mies kävi töissä ja mullakin ois ollut aikaa postaamiselle, mutta käytin sen muun muassa ompelemiseen ja muuhun kivaan.


Nyt uusin voimin kohti syksyä ja mahdollisesti tiheämpää postaustahtia. Kesän lomat on nyt miehen osalta pidetty, lapset ovat vielä tän ja ens viikon lomalla ja jatkavat sitten uudella perhepäivähoitajalla (onneks pääsevät samalle hoitajalle, niin ei tartte enää kuskata kahteen paikkaan). Mun pitäs orientoitua koulujuttuihin taasen, nimittäin kesäkursseista 2/3 on vielä kesken. Just nyt tuntuu siltä (ja on tuntunu koko kesän), että miks ihmeessä menin ottamaan jotain kesäkursseja riesaksi. Ei nimittäin jaksais linuxjutut ja muut kiinnostaa yhtään, kun ulkona on noin hieno ilmakin! En oo luovuttajatyyppiä, joten ei auta ku rämpiä eteenpäin vaan. Yks tehtävä kerrallaan.

Kävin pari viikkoa sitten kontrollissa keväisen osteotomia-leikkauksen tiimoilta. Kivut polven seudussa on viimeisen reilun kuukauden aikana pahentunut, joten nyt en saa varata oikealla jalalla kuin 15-20 kg. Lääkäri meinas, että kokeillaan, josko polven kivut sillä rauhoittuu. Tuskinpa.

Kipu, joka oli jo leikkauksen jälkeen muutaman viikon pois, tuli tosiaan takaisin mun seuraksi. Nyt en voi edes sivusuunnassa liikuttaa polvea paria senttiä, kun se inhottava viiltävä kipu tulee. Särkylääkkeet ei oo tuonut helpotusta, joten nyt vain kärsitään ja odotellaan elokuun lopun uutta kontrolliaikaa.

Nuo kiharat <3 Niin söpösti näkyy likaisen lippiksen alta!

Oon kuitenkin sinnikkäästi menny kivuista huolimatta lähes samalla tavalla eteenpäin, me on muun muassa mökkeilty niin pohjoisessa kuin tässä lähelläkin. En halua viettää koko kesää sohvalla makoillen, joten mieluummin konkkasen keppien kans tai otan pyörätuolin avuksi kulkemiseen!

Nyt täytyy oikeesti alkaa panostamaan nuihin koulutehtäviin. Mulla ois kyllä vaikka mitä postailtavaa, joten palailen kyllä pian taas. Jos meille ei iske taas mahatauti, mulla kävi nimittäin yrjö eilen kylässä. Koko päivä meni ihan hukkaan ku nukuin vaan pahoinvoivana koko päivän :/

Miten sun kesä on sujunut? Mistä aiheesta haluaisit lukea blogistani?

6 kommenttia:

 1. Kiva nähdä kuvia pojista, sulosia ovat! Isomman pojan jutut on niin kekseliäitä 😂 . Voi harmi et jalka on niin kipeä!!!! Kärsiikö siihen laittaa tukisidettä, oisko siitä apua? Itse tehdystä lakkajäätelöstä haluaisin kuulla kommentteja, nähdä kuvia, maistaa😜😝.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukisidettä oon miettinyt tuohon polveen, mutta sen testaaminen jää kyllä viileämmille ilmoille. Lakkajäätelön reseptin saat kyllä lukea täältä, kunhan muistan ottaa kuvan ennen ku jäätelö loppuu. Oli niin herkkua, että katoaa kupista ennen ku muistaa kuvata! ;)

   Poista
 2. Ihanan positiivinen asenne sinulla arjen haasteiden keskellä. Nyt nautitaan kesästä. Tsemppiä. Odotan mielenkinnolla seuraavia postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos piristävästä kommentista, Suvituulia! Nyt todellakin nautitaan kesästä :)

   Poista
 3. oot sä vain Anniina sissi nainen. moni olis jo pedissä tuon jalkakivun kanssa. kokeileppa toimisko teippaus? googlaa kinesioteippaus,tai käy jollai hierojalla teippauttaa.halpahallista saa edullisesti sitä teippiä tai apteekista.vai onko se kipu luista ja nivelestä peräisin?jos lihasperästä ni toimii ainaki itellö tuo teippaus.tosin en minä misää leikkauksesa ole ikää ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fysioterapeutin kans olikin puhetta kineesioteippauksesta, mutta sitä ei ole vielä kokeiltu kun kipu vaikuttaa olevan peräisin nivelestä eikä lihaksista. Pitänee varmaan kuitenkin kokeilla teippaustakin jossain välissä, nyt alkaa tuntua siltä että kaikki keinot otetaan käyttöön.

   Tällä viikolla en ole jaksanut olla sinnikäs, luovutus on käynyt mielessä ja pyörätuoli houkuttaa kun sen avulla kipu on siedettävämpää.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)