Kaksplus.fi

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Mistä paperipussi kukkaruukun suojaksi?

Mies osti meille kukan viime viikolla, kun käytiin Ideaparkissa ostoksilla. Tämä kasvi on kuulemma nimeltään jukkapalmu, enkä tiiä siitä oikeestaan mitään. Saas nähä kuin pitkään saan pidettyä sen hengissä, en nimittäin oo yhtään viherpeukalo. Täytynee vissiin laittaa puhelimeen vakiomuistutus, että muistan kerran viikossa kastella tuon.


Miehen mielestä tuon kukkaruukun suojaksi pitäis saada paperipussi (ja sen sisälle muovipussi kosteuden suojaksi). Se on kuulemma nykyään trendikästä, kukkakaupan myyjä oli niin sanonut. Ja me kun ollaan aina niin trendien mukana, niin paperipussi on saatava! ;) Osaisitko sää vinkata mulle, mistä voisin löytää sopivan paperipussin? Väri vois olla paperinruskea tai valkoinen. Niin, ja hinta ei sais olla mikään älyttömän korkea, kukka on nääs maksanut vaan muutaman hassun kolikon.

Nyt äkkiä kaikki hyvät paperipussin hankitapaikat ilmi, ettei mun kukkaparka kuole! ;)

10 kommenttia:

 1. Kommentoinoa eka kertaa sun blogiin...käyn täällä silloin tällöin lukemassa 😊 Mun ystävä käänsi perunasäkin ympäri ja maalas sen spraymaalilla... Toisaalta se olis valmiiksi ruskea... Varmaan liian iso sinun tarkoitukseen mutta silmät auki niin voit törmätä vastaaviin diy-matskuihin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pottusäkki onkin hyvä idea! Päädyin ostamaan postista semmosen postipussin, jonka käänsin ympäri. Oli vaan vähän reilun kokoinen. :/

   Poista
 2. Mää tein joskus jauhopussista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jauhopussi voiskin olla hyvä, mut epäilen et kahen kilon jauhopussi ois vähän liian pieni tuolle kukalle. Mut pitääpä laittaa mieleen, jos vaikka joskus tarttee pienemmälle kukalle suojapussia.

   Poista
 3. Jauhopussit, sokeripussit jne nurinpäin käännettynä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se onkin hyvä idea! Vähän liian pieniä tuolle kukalle vaan..

   Poista
 4. Ompele voimapaperista. ;) Mä ompelin semmosen joulukalenteripussukan, jossa on päällinen kangasta ja sisältä voimapaperia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mahtava idea tuo ompeleminen. Mulla on voimapaperia tai jotain sen tyyppistä lahjapaperia tuola kaapin päällä mut kiinnitystyylinä tuli mieleen vaan nitominen, liimaaminen ja teippaaminen, jotka hylkäsin. Tätä kokeilen joskus, nyt on kukalla jos pussukka! :)

   Poista
 5. Jukkapalmu on armelias. Ei kuihdu vaikka kastelet harvemminkin kuin kerran viikossa. Mutta yhdestä asiasta se ei tykkää ainakaan: älä siirrä sen olinpaikkaa pimeimpinä talvikuukausina! Katso sille hyvä paikka syksyllä siis, valoisa ja vedoton. Kesällä voit sit muuttaa sen muualle, mut mulla kaks kuollut kun talvella menin muuttamaan :/ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, Heli! Jospa me nyt saatas pidettyä tuo ees jonkun aikaa hengissä ;) Luulen, että pidän tuon kukan tuossa olohuoneen hyllyn päällä nyt ympärivuotisesti kun ei meillä oikeen oo muita sopivia paikkoja, joihin ei lapset pääse käsiksi niin helposti.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)