Kaksplus.fi

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Syksyfiiliksiä ja kadonnut opiskelumotivaatio

Missä kummassa luuraa mun opiskelumotivaatio? Jos oot lainannut sitä, niin palauta ihmeessä, mulla ois tarve sille!

Ilmassa on jo pitkään ollut syksyn tuntua. Puiden lehdet ovat jo keltaisia ja säät on viime viikkoina ollut kovin sateisia. Syyslukukauden opinnot alkoi eilen, ja mulla ei oo motivaatiota nimeksikään. Uus opetussuunnitelmakin sotkee pakkaa ja opiskeleminen muuttuu kai entistä enemmän ryhmätyöskentelyksi. Ryhmätyöskentely ei oikein sovi mulle, vaikka sitä pitäis toki harjotella työelämää varten. Monimuoto-opiskelijana porukan aikataulujen yhteensovittaminen on haastavaa kun kaikki on eri paikkakunnilla ja suurin osa opiskelee työn ohessa.

Ulkona on kuitenkin just nyt tosi kaunis sää, ja mua harmittaa kun en pääse ulos liikkumaan. En pysty kävelemään vieläkään (ärsyttää ihan tosi tosi paljon!) enkä siis pysty myöskään pyöräilemään. Eipä auta kun ihailla ikkunasta, tai sitten mennä yksinään istumaan tuohon terassille. Lapset sairastaa syksyn ensimmäistä flunssaa, joten ei voida lähteä koko perheellä ulkoilemaan edes omalle pihalle.

Valivali, narinari. ;) Kylläpäs muuten helpotti oloa, kun sai päästellä vähän höyryjä ulos näin tekstin muodossa!


Kuvassa lastenhuoneen seinälle ostamani kaunis kettujuliste. Se on suomalaisen Ninnimoin tuotantoa. Tuo kettutaulu majailee nykyään lastenhuoneen seinällä Isoveljen sängyn yläpuolella. Kettu kuulemma suojelee siinä Isoveljen unia.

Tämä postaus ei ole yhteistyöpostaus, kunhan iloisena vinkkaan teillekin tuosta kauniita paperituotteita myyvästä suomalaisesta nettikaupasta.

4 kommenttia:

 1. Ihana juliste! Me ollaan pian muuttamassa, täytyypä tsekata Ninnimoilta jotain aikuiseen huusholliinkin sopivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä kyllä itsekin! Tässä postauksessa vähän näkyvä keltainen juliste on myös Ninnimoilta, instassa taitaa olla vähän parempi kuva. Mun kuvat löytyy instagramista nimellä _annieni :)

   Poista
 2. Mulleki sais lähettää lisää opiskelumotivaatiota jos sulle tulee ylimäärästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo näkyny motivaatiolähetyksiä, mutta lupaan toimittaa sullekin! :D

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)