Kaksplus.fi

maanantai 31. lokakuuta 2016

Lokakuun kuulumisia

Ajattelinpas kirjotella vähän kuluneen kuukauden kuulumisia. Taitaa tulla sillisaalaattipostaus ;) Nämä ei oo nyt mitenkään aikajärjestyksessä, vaan ihan vaan "mitä tuli mieleen" -järjestyksessä.

Kuluneen kuukauden aikana...

-Isoveli on oppinut lukemaan. Hän on niin innoissaan uudesta taidostaan, vaikka ei toki vielä osaa lukea niin nopeasti, että voisi lukea kirjoja itsekseen. Eikä toki tarvikaan, onhan hänellä ikää vasta 3 vuotta ja 10 kuukautta!

- käytiin lasten kans hammaslääkärissä, tai siis suuhygienistillä hammastarkastuksessa. Pojat oli hurjan reippaita, vaikka aluksi totta kai vähän jännitikin.

- oon opiskellut enemmän ja vähemmän ahkerasti. Huomena alkaa muuten mielenkiintoinen kurssi, pääsen harjottelemaan koodausta :)

- oon vähän suunnitellut tulevan joulun joululahjoja, joitakin ajattelin tehä ite. Niistä sitten lisää joulun jälkeen, jos saan jotain toteutettua valmiiksi asti.

- avustaja vaihtui. Harmikseni aikaisempi avustaja siirtyi aktiivisemmin opiskelemaan, mutta onnekseni sain nopeasti uuden avustajan.

- sain nimpparikukkia appivanhemmilta.


- oon joutunut siirtyä entistä enemmän pyörätuolin käyttäjäksi. Polvikivut on viimeisten viikkojen aikana pahentunu huomattavasti, enää en pysty ottaa yhtään askelta ilman tukea. Kyynärsauvojen avulla käveleminenkin on jo ihan tuskaa. Harmittaa!

- oon syönyt paljon herkkuja, aivan liikaa. Mutta kun ei voi vastustaa.

- oon ommellut aika paljon. Reppu, puunkantokassi, paita itselle (en oo jaksanut postata siitä, kun pitäis vähän fiksailla sitä), housut siskon vauvalle...

- kävin käsityömessuilla ihanan siskon kans. Ostin mukavia juttuja, muun muassa kauan haaveilemani pallovalot. Ja kangasta tietysti! ;)


- sain ylinopeussakot. Ja kyllähän muuten harmitti!
 
- ja oon nauttinut ihanista hetkistä oman perheen kans. Meiän pikkuisin murunen on kohta 2 vuotias, hän on niin mainiossa iässä. <3

- oon harmitellut lasten laittamista hoitoon. Haluaisin hoitaa heidät kotona, mutta se ei oo nyt mahollista, valitettavasti. Onneksi heillä on kuitenkin aivan tosi ihana perhepäivähoitaja.

- oon haaveillut pienestä lomasta kaksin miehen kans.

Semmosia mietteitä nousi mieleen kun muistelin kulunutta lokakuuta. 

4 kommenttia:

 1. Mukavia (ja vähemmän mukavia -mm. ylinopeussakot...) kuulumisia. ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, laidasta laitaan. Mut semmostahan tämä elämä on! :D

   Poista
 2. Onpa taitava poitsu kun osaa lukea jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hän opetteli aakkosia jo vuosi sitten eli aloitti harjottelemisen ja kaksvuotiaana ;) Pitänee toivoa joulupukilta jotain tavutettua kirjaa (tai sitten käydään kirjastossa).

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)