Kaksplus.fi

maanantai 7. marraskuuta 2016

Hotelliloma kotikaupungissa - kaksin

Arkeen tarvitaan silloin tällöin pieniä hengähdystaukoja ja parisuhde vaatii rauhallisia, yhteisiä hetkiä. Tai ainakin mää tarvin, miehestä en tiiä! ;) Me otettiin semmonen hengähdystauko perjantaina. Repästiin oikeen kunnolla ja varattiin hotelli omasta kotikaupungista. Mitä sitä nyt turhia kuluttamaan aikaa ja rahaa matkustamiseen. Saatiin siis viettää rauhallinen ilta ja nukkua oikein kunnolla. Meiän lapset on aika hyviä nukkujia, mutta kyllä kunnon yöunet ja varsinki se valmiiks tehty hotelliaamupala kelpaa meille sillon tällön. Pojat meni mun siskolle eli Isoveljen kummitätille yökylään ja heillä oli ollu tosi hauskaa. Isoveli oli niiiin mielissään kun pääsi kummitätille yökylään, eikä häntä harmittanut yhtään vaikka piti ottaa Pikkuveli mukaan.

Oltiin suunniteltu pientä parisuhdelomaa syksylle, kun meillä on marraskuussa 5-vuotishääpäiväkin. No, lopulta päädyttiin viettämään lomaa jo nyt, kun saatiin lapsille helposti hoitaja. Ja mulla oli synttäritki eilen :D Asiasta toiseen, muistan ku joskus justjust parikymppisenä aattelin, että kyllä sit ku on 27, on tosi aikuinen. No haha, ei oo! ;)

Käytiin perjantaina viemässä lapset mun siskon luo ja mentiin samantien Cafe Roosteriin syömään. Valittiin tuo paikka, kun tiedettiin saavamme hyvää ruokaa sieltä. Cafe Rooster on siis myös ravintola, ja sinne kannattaa tehä pöytävaraus. Varsinki jos on illalla menossa, on sen verran suosittu paikka! Ruoka-annos oli valitettavasti niin iso, ettei jälkkärikakulle jäänyt tilaa, pitänee joskus mennä ihan vaan kahville, oli sen verran maukkaan näköisiä kakkuja vitriinissä. Kahvila-ravintola on ihanassa vanhassa rakennuksessa, tosi nätisti sisustettu ja otettu huomioon rakennuksen tyyli. Harmi ku en muistanu ottaa mitään kuvia! Mulla oli pyörätuoli käytössä ku jouduttiin jättää auto vähän kauemmaks. Rakennuksen takaa pääsee hissillä sisään, ihan vaan tiedoks muille pyörätuolin käyttäjille. Niin, ja Cafe Roosterissa saa muuten opiskelija-alennusta.

Mahat pullollaan burgereista siirryttiin hotellille. Olin varannu meille ihan perustasosen huoneen uudesta (vai onko se enää uus?) Lapland Hotels Oulusta. Tuon hotellin tiloissa on ennen ollut Holiday Inn, ja tilat on remontoitu tosi hienoiksi. Sisustus oli tosi hieno, aulassa oli paljon kynttilälyhtyjä ja hotellihuoneessa muun muassa sängyn yläpuolella poronsarvet, jotka ei näköjään näy kokonaan tuossa kuvassa :DJa aamupala, se oli kyllä tosi huippu! Kuvien ottaminen unohtui, vain eka satsi tallentui puhelimeen. Harmi kun vasta lopuksi huomattiin, että sieltä ois voinu tilata itelle just paistetun munakkaan, savuporomunakasta maistetaan siis seuraavalla kerralla ;) Mehän ois voitu tulla kotiin yöksi kun lapset meni hoitoon, mut haluttiin just valmiiks tehdyn aamupalan takia mennä hotelliin. Alkuperäinen suunnitelma kun oli ollut että, lapset on kotona yön ja hoitaja tulee tänne. Ja kannatti kyllä käydä hotellissa yö, tunnelma tuolla Lapland Hotelsissa oli tosi rauhallinen ja palvelu hyvää.


Tämän postauksen kuvat on napsittu puhelimella, koska en todellakaan jaksanu raahata oikeaa kameraa mukana. Jospa kuitenkin jotain selvää saa, vaikka melkosta pikselimössöä nuo on :S Hotelliyö ja kaikki ruuat maksettiin ihan ite, kirjottelen näitä ihan vaan omasta tahdosta vaikka toki mulle ois kelvannu blogiyhteistyönä esimerkiks tuo hotellimajoitus ;)

Tämmönen pieni loma piristi kyllä, jospa jaksettais alkaneella viikolla taas hieman paremmin pyörittää arkea. Ja jatketaan iltojen viettämistä entiseen tapaan eli istutaan vierekkäin sohvalla ja dataillaan omilla koneilla (tai sit mulla ei oo konetta mut mää vahdin kannustan, kun mies tekee diplomityötään)

Miten te vietätte parisuhdeaikaa?

2 kommenttia:

 1. No just niin että molemmat dataa omilla puhelimilla :D
  No ei sentään koko ajan, mutta aika usein tulee vain selailtua sitä luuria..niinku siellä nyt ois jotain erikoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kuulostaa NIIN tutulta. Mun pitäs varmaan alottaa joku lakko tyyliin "en käytä puhelinta klo 20 jälkeen" :D Mulla on nimittäin luuri kasvanu tosi pahasti kiinni käteen, varsinki illalla tulee selailtua nettiä kun lapset nukkuu.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)