Kaksplus.fi

maanantai 14. marraskuuta 2016

Kun ei osaa tarttua mihinkään

Mun päässä pyörii just nyt paljon asioita, niin ompeluprojekteja kuin koulutehtäviäkin. Tuntuu, että en osaa tarttua mihinkään juttuun kunnolla. Pitäisi kuntoilla aktiivisemmin, ommella, tehdä koulutehtäviä, opiskella englantia, siivota (onneks avustaja tekee sen suurimmaks osin) ja olla iltaisin lasten kans aktiivisemmin läsnä kun he ovat kotona. Pään sisällä on paljon tavoitteita, pitäisi kai höllätä vähän. En vain osaa luopua ompeluharrastuksestakaan kun se tuo niin paljon iloakin.

Muutama viikko sitten aattelin, että mulla on niin paljon aikaa, että voisin ommella tai tehdä itse jollain muulla tekniikalla osan joululahjoista. Ja niin aion kyllä tehdä kun tarvikkeetkin on jo hankittu, vaikka viime viikolla alkoi muutama uus koulukurssi ja tehtäviä on nyt taas ihan riittämiin.

Mieheni kuvaamia jääkukkia vanhan kodin parvekelasissa. Kuva muutaman vuoden takaa.

Kipu vie voimia, ja sekottaa päätä. Ootan tosi innolla huomisen osteotomiakontrollia, ja toivon todella, että reisiluu ois nyt luutunut riittävän hyvin.  Voisin taas ottaa muun muassa Pronaxenin käyttöön ja voisin nauttia kivuttomammista hetkistä. Tällä hetkellä mulla ei oo kipulääkevalikoimassa oikeestaan muuta kuin Panadol, koska tulehduskipulääkkeitä ei saa luutumisen aikana käyttää. Panadol ei valitettavasti tuo mitään helpotusta kipuun, sama kun leipää söis.

Tämmösiä hieman sekalaisia mietteitä tänä maanantaina. En halua, että täältä mun blogista välittyisi semmonen "kaikki on aina täydellistä" mielikuva, mutta en toisaalta haluaisi valittaakaan. Ymmärrätteköhän mitä ajan takaa.

Toivottavasti sun viikosta tulee mukava!

2 kommenttia:

  1. Voimia arkeen<3 Sun joululahjasuunnitelmat kuulostavat mahtavilta, älä luovu niistä.. ;) Pidetään peukkuja ja toivotaan luutumista tapahtuneen, niin toivon todella kivuttomampia aikoja kohdallesi ystäväni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Täälä mä oottelen lääkärille pääsyä, saa nähä meneekö koko päivä tällä reissulla.

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)