Kaksplus.fi

torstai 22. joulukuuta 2016

Elämä on tosiaan raitoja täynnä

Ootte varmaan huomannut tuossa mun blogin bannerissa olevan lausahduksen "Elämä on raitoja täynnä." Maailmassa on paljon raidallisia esineitä ja asioita, mutta ajattelen että elämä on raitoja; väliin tulee tummia, vaaleita ja värikkäitä raitoja. Onneksi ne raidat vaihtelee niin, että pitkään ei yleensä ole tummia raitoja, vaan väliin tulee värikkäitä ja vaaleita raitoja piristämään.

Tällä hetkellä mun elämä on tummia ja synkkiä raitoja, jotka tulee kivusta ja niiden sivuvaikutuksista. Onneksi sinne väliin mahtuu myös värikkäitä raitoja. Lapset ja heidän ilo muodostaa ne. On niin mahtava seurata lasten iloa ja touhua, vaikka ei itse pystyisikään osallistua siihen kovin kummoisesti. Eilen illalla makoilin sohvalla ja seurailin siitä lasten touhuja samalla kun mies piti palaveria skypessä. Lapset istuivat keittiön pöydän ääressä rakentamassa palapelejä (pienempi tosin vain rikkoi palapelin paloja ja koitti väkisin liittää niitä yhteen). Ihmettelin siinä että miten nuo lapset voikin olla noin ihania! <3 Sitten nukahdin sohvalle pieneksi hetkeksi ja lapset touhusivat mitä lie ;)Viime päivien aikana oon opetellut tankkaamaan hyvää oloa ja iloista mieltä silloin kun on ollut hyvä olo, ja selviän sitten paremmin kun kipeä hetki tulee. Nautin niistä värikkäistä raidoista silloin kun elämä niitä tuo eteen. Haluaisin muistaa ne värikkäämmät onnen hetket silloin kun lapset kiukuttelee tai on muuten hankalaa, mutta valitettavasti elämä ei aina mene niin.

Nyt suljen tietokoneen ja siirryn pakkaamaan, jotta huomenna päästään lähtemään kohti lasten mummilaa. Oikeastaan otan ensiksi pienet päiväunet, koska nyt koti on niin ihanan hiljainen lasten ollessa vielä päivähoidossa.

Nauti sinäkin joulusta, yritä muistaa olla stressaamatta tai vaatimatta itseltäsi tai muilta liikaa. <3

6 kommenttia:

 1. Kovasti tsemppiä kipujen kanssa.♥ Ja oikein ihanaa joulua koko teidän perheelle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, hyvää joulua teidänkin perheelle! 💛

   Poista
 2. Hyvää joulua! Ja paljon vaaleita ja värikkäitä raitoja!

  VastaaPoista
 3. Hienosti kirjoitettu, tämä raidallisuus laittaa itsenikin ajattelemaan.

  Oikein hyvää joulua teidän perheelle ♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)