Kaksplus.fi

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Mitä mielessä liikkuu?

Kiireinen viikko ja viikonloppu ollut, ei voi kieltää. Perjantaina sain kuulla, että huomena eli maanantaina tehdään luudutusleikkaus, sain nimittäin peruutusajan. Tässä nyt vähän niitä ajatuksia, mitä mielessä on viime päivinä ja hetkinä liikkunut.

- Tuleekohan mulle taas pahoinvointia leikkauksen jälkeen? Viimeks oksennin lopulta ja sitten onneks helpotti pahoinvointi
- Haluaisinko tällä kertaa toimenpiteen ajaksi nukutuksen vai spinaalipuudutuksen?
- Tuleekohan spinaalipuudutuksesta taas kauhea päänsärky? Sitä(kään) en halua kokea uudestaan.
- Kuka vie mut aamulla sairaalalle? Jos mies vie mut, niin kuka hoitaa sillon aikana lapsia kotona? Vai herätetäänkö lapset vähän normaalia aikasemmin ja otetaan aamulla ajelulle mukaan?
- Mitä tartten mukaan osastolle? Puhtaat vaatteet kotiutumispäivälle ainakin ja jotain lukemista leikkauksen odotteluajalle. Ja hygieniatarvikkeet myös.
- Saanko lisää avustajatunteja leikkauksen jälkeiselle ajalle?


- Pikkuveljen korvienputkituskin on ens viikolla, mitenköhän se sujuu ilman äitiä? Onneks mummi on luvannut viedä lapsen sairaalalle ja olla tukena ja turvana. Ihana mummi! <3
- Mitenköhän lapset pärjää kotona ilman äitiä? (Varmasti hyvin, koska heillä on niin mahtava isi! <3)
- Jaksaisinko ottaa tietokoneen mukaan osastolle? Yks koulutehtävä pitää vielä tehdä, onneksi palautuspäivään on vielä aikaa.
- Mitä kaikkia jouluvalmisteluita vielä pitää tehdä ennen joulua? Ainakin joulukortit vihdoin postiin, ne kun on lojunut valmiina jo useamman viikon mutta ei oo vielä postitettu!
- Pitäisiköhän lähteä vielä ruokaostoksille? Saisin iltapalaksi jotain hyvää tankattavaa ja ens viikolle ruokaa perheelle. Mitäköhän ne haluaa syyä täälä?

Muun muassa tällaisia ajatuksia mielessä pyörii. Koti saatiin tänään laitettua joulukuntoon, kun aamupäivällä koristeltiin joulukuusi. Kyllä oli muuten lapset mielissään! Saisinkohan houkuteltua miehen ottamaan muutaman kuvan joulukodista, voisin tehdä niistä pienen postauksen.

6 kommenttia:

 1. Hurjasti tsemppiä leikkaukseen! <3 Katotaanpa missä kunnossa oot jouluviikolla, voisin tulla käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuu ihimeessä käymään, ois niin mahtava nähä sua pitkästä aikaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Leikkaus meni onneksi hyvin ja oon jo kotona toipumassa.

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)