Kaksplus.fi

torstai 15. joulukuuta 2016

Pikaisia kuulumisia

Pääsin jo eilen eli keskiviikkona kotiin sairaalasta. Osastolla oli niin täyttä ja uusille potilaille piti saada tilaa, joten sain reseptin ekstravahvaan lääkkeeseen ja käskyn siirtyä kotiin toipumaan.

Leikkaus tehtiin tosiaan maanantaina. Tällä kertaa toimenpide tehtiin nukutuksessa, josta herätessä kipu iski nopeasti vasten kasvoja ja maanantai-ilta menikin kipulääkehuuruissa nukkuessa. Lääkäri kävi seuraavana aamuna ja kertoi, ettei luutumista ollut tapahtunut lähes ollenkaan, joten oli hyvä että leikattiin. Nyt toivotaan että luusiirteen avulla reisiluu alkaisi vihdoin luutumaan kunnolla.

Mulla on siis tällä hetkellä kaks kipeää kohtaa kropassa ja kaks haavaa paranneltavana. Lonkassa, josta otettiin luuta reiteen, on noin 4 cm pitkä haava. Lonkka on tosi kipeä. Sitten on tietysti se varsinainen haava reidessä, joka on noin 20 cm pitkä. Tällä hetkellä saan varata maksimissaan puolella painolla leikatulle jalalle, ja noin 6 viikon kuluttua on seuraava kontrolliröntgen.

Nyt on pojille samisteluhousut, jes! Made in Finland

Oon ihan sekasin vahvoista kipulääkkeistä, sormet ei tahdo millään totella mua kun kirjotan tätä tietokoneella. Pikkuveljelle laitettiin tänään korviin putket, onneks mun äiti pääsi käyttämään pojan sielä kun minusta ei ollut nyt hoivaajaksi pienelle. Tuntui tosi pahalta, kun Pikkuveli aamulla iloisena lähti mummin kanssa sairaalalle, enkä itse voinut lähteä mukaan. Toimenpide oli kuulemma mennyt hyvin ja poika oli ollut reipas. Jospa korvatulehdukset jää nyt taakse, niin ettei pienen tarvi enää kärsiä kivusta eikä tartte antaa antibiootteja enempää. Kohta he tulevat kotiin, joten saan taas pienen murun kainaloon köllöttelykaveriksi, sitä oon koko päivän ootellut. <3 Pikkuveli oli muuten ollut mun sairaalapäivien aikana hoidossakin vähän normaalia kiukkuisempi, ilmeisesti reagoi vähän siihen ettei äiti ollut kotona. Onneks pääsin nopiasti kotiin takasin lasten luo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)