Kaksplus.fi

tiistai 6. joulukuuta 2016

Postia joulupukille, osa 2

Aika kuluu niin hurjaa vauhtia etten ehdi totetuttamaan kaikkia niitä postauksia, joita oon suunnitellut. Yritän saada tehtyä koulutehtävät mahdollisimman pian pois alta, ettei tuleva leikkaus häiritsisi opiskelua. Toisaalta jouluunkin pitäisi valmistautua, joten blogi jää väkisin vähemmälle. No, tässäpä nyt kuitenkin kakkososa eli lasten lahjatoiveita "Postia joulupukille" -sarjaan.

Isoveli täyttää jouluna jo 4-vuotta, joten näistä lahjatoiveista voi ottaa vinkkiä suunnilleen sen ikäiselle lahjaa hankkiessa. Mainitsenpa vielä, että tämä lista on mun itseni kokoama, mutta uskoisin pojan tykkäävän näistä jutuista ;)


1. Kimble olisi mukava koko perheen yhteinen peli, jota Isovelikin osaisi pienen opettelun jälkeen pelata. Kuva lainattu Prisman verkkokaupasta.

2. Isoveli on kuluneen syksyn aikana oppinut lukemaan. Hän tahtoisi usein itse lukea, sen sijaan että joku aikuinen lukee hänelle kirjaa. Suhteellisen hyvin lukeminen sujuu ihan tavallisestakin kirjasta, mutta ajattelin että tavutettu kirja voisi olla mukava tähän alkuvaiheeseen. Sen avulla poika voisi oikein kunnolla innostua itse lukemaan kirjoja. Lainasin tuon Tatu ja Patu -kirjan kuvan Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta.

3. Merinovillainen aluskerrasto Isoveljeltä puuttuu. Se olisi mahtava lisälämmike kylmille pakkaspäiville, ja sopisi talvella myös pyjamaksi. Kuvassa Polarn o Pyretin merinovillahousut ja -paita.

4. Kasvava poika tarvitsee myös tavallisia yövaatteita. Kuvassa Polarn o Pyretin pyjama.

5. Ajattelimme hankkia tänä talvena Isoveljelle ensimmäiset sukset, jotta hän pääsee harjoittelemaan hiihtämistä. Suksissa pitää kuitenkin olla oikeat monot, ei siis osteta mitään tavallisiin kenkiin kiinnitettäviä suksia. Kuva lainattu XXL:n sivuilta.

Pikkuveli puolestaan ei vielä oikein ymmärrä joulusta, mutta osaa varmasti iloita lahjoista. Hänelle oli hieman vaikeampi pohtia lahjoja. Laitoin tähän kollaasiin nuita Brion junaradan osia, mutta ne voisivat yhtä lailla sopia Isoveljen kollaasiin.1. Papun paikkalegginsit, koska Isoveljelläkin on samanlaiset. Koko 86/92 on varmasti sopiva, Pikkuveli kun on kovin lyhytjalkainen. Tämä toive on puhtaasti äidin toive, poika varmasti selviää ilmankin ;) Kuva Weecosilta.

2. Soiva tuutulaulukirja ilahduttaisi Pikkuveljeä varmasti. Meillä on yksi soiva laulukirja, ja sitä hän kuuntelee paljon. Kuva on lainattu Prisman verkkokaupasta. Tonttu vinkkasi, että tämä toive on kuultu.

3. Matala muumilautanen, ettei tarvitsisi tapella siitä yhdestä ainoasta lautasesta Isoveljen kans. Kuva Prisman verkkokaupasta.

4. Laajennussetti Brion junarataan. Meillä ei ole yhtään risteyspalaa, joten ne tulisi tosi tarpeeseen. Junarataleikit on tosi huippuja niin pienen kuin isommankin pojan mielestä, ja isikin viihtyy siinä puuhassa. Kuva Briolta.

5. Miina ja Manu-kirjat on myös ollut suosittuja kuluneen syksyn aikana, joten niitä voisi hankkia lisää. Meillä on vain Maatilalla ja Pyöräilemässä -kirjat, joten mikä muu tahansa olisi oikein toivottu! Kuvan lainasin jälleen Prisman verkkokaupasta.

Yritin keksiä muitakin toiveita kuin leluja, vaikka lelut toki on varmasti mieleisiä. Isoveli on tainnut puhua ainakin tukkirekasta. Nyt me jatketaan itsenäisyyspäivän viettoa, illalla ajellaan kotiin.

Ps. Kuulin tänään että mulla on yli kuukauden joululoma, kelpaa kyllä aivan mainiosti tähän elämän tilanteeseen!

5 kommenttia:

 1. Mietinki tässä just että murullahan on kohta synttärit. Eiköhän näistä riitä vinkkejä sinnekki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti riittää! Just ihmettelin että mihin aika juoksee, mun vauva on aivan kohta 2-vuotias! :D

   Poista
 2. Oletko taloudellisesti puristettu? Pyritteletkö lainoja maksamaan velkoja? Haluatko rahoittaa oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko yksityistä tai yritystalousta eri tarkoituksiin? Haluatko lainoja Suurten hankkeiden toteuttamiseen? Luotamme lainan meiltä tänään. Kauppa on 100% taattu, sillä myös huolehdimme siitä, että olemme ystävällisiä. Tarjoamme luotot ilman vakuuksia, helppoa vaihetta, nopea rahoitus ja alhainen korkotaso 2%. ota meihin yhteyttä tänään osoitteesta: unicreditloantransferplc@mail.ru kautta Whats App Numero +1 (845) 731 5341

  VastaaPoista
 3. Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com

  Please Fill the Application Form Below:
  - Complete Name:
  - Loan Amount Needed:
  - Loan Duration:
  - Purpose Of Loan:
  - City / Country:
  - Telephone:
  - How Did You Hear About Us:

  If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,

  VastaaPoista
 4. Hello Everybody,
  My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)