Kaksplus.fi

tiistai 6. joulukuuta 2016

Postia joulupukille, osa 2

Aika kuluu niin hurjaa vauhtia etten ehdi totetuttamaan kaikkia niitä postauksia, joita oon suunnitellut. Yritän saada tehtyä koulutehtävät mahdollisimman pian pois alta, ettei tuleva leikkaus häiritsisi opiskelua. Toisaalta jouluunkin pitäisi valmistautua, joten blogi jää väkisin vähemmälle. No, tässäpä nyt kuitenkin kakkososa eli lasten lahjatoiveita "Postia joulupukille" -sarjaan.

Isoveli täyttää jouluna jo 4-vuotta, joten näistä lahjatoiveista voi ottaa vinkkiä suunnilleen sen ikäiselle lahjaa hankkiessa. Mainitsenpa vielä, että tämä lista on mun itseni kokoama, mutta uskoisin pojan tykkäävän näistä jutuista ;)


1. Kimble olisi mukava koko perheen yhteinen peli, jota Isovelikin osaisi pienen opettelun jälkeen pelata. Kuva lainattu Prisman verkkokaupasta.

2. Isoveli on kuluneen syksyn aikana oppinut lukemaan. Hän tahtoisi usein itse lukea, sen sijaan että joku aikuinen lukee hänelle kirjaa. Suhteellisen hyvin lukeminen sujuu ihan tavallisestakin kirjasta, mutta ajattelin että tavutettu kirja voisi olla mukava tähän alkuvaiheeseen. Sen avulla poika voisi oikein kunnolla innostua itse lukemaan kirjoja. Lainasin tuon Tatu ja Patu -kirjan kuvan Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta.

3. Merinovillainen aluskerrasto Isoveljeltä puuttuu. Se olisi mahtava lisälämmike kylmille pakkaspäiville, ja sopisi talvella myös pyjamaksi. Kuvassa Polarn o Pyretin merinovillahousut ja -paita.

4. Kasvava poika tarvitsee myös tavallisia yövaatteita. Kuvassa Polarn o Pyretin pyjama.

5. Ajattelimme hankkia tänä talvena Isoveljelle ensimmäiset sukset, jotta hän pääsee harjoittelemaan hiihtämistä. Suksissa pitää kuitenkin olla oikeat monot, ei siis osteta mitään tavallisiin kenkiin kiinnitettäviä suksia. Kuva lainattu XXL:n sivuilta.

Pikkuveli puolestaan ei vielä oikein ymmärrä joulusta, mutta osaa varmasti iloita lahjoista. Hänelle oli hieman vaikeampi pohtia lahjoja. Laitoin tähän kollaasiin nuita Brion junaradan osia, mutta ne voisivat yhtä lailla sopia Isoveljen kollaasiin.1. Papun paikkalegginsit, koska Isoveljelläkin on samanlaiset. Koko 86/92 on varmasti sopiva, Pikkuveli kun on kovin lyhytjalkainen. Tämä toive on puhtaasti äidin toive, poika varmasti selviää ilmankin ;) Kuva Weecosilta.

2. Soiva tuutulaulukirja ilahduttaisi Pikkuveljeä varmasti. Meillä on yksi soiva laulukirja, ja sitä hän kuuntelee paljon. Kuva on lainattu Prisman verkkokaupasta. Tonttu vinkkasi, että tämä toive on kuultu.

3. Matala muumilautanen, ettei tarvitsisi tapella siitä yhdestä ainoasta lautasesta Isoveljen kans. Kuva Prisman verkkokaupasta.

4. Laajennussetti Brion junarataan. Meillä ei ole yhtään risteyspalaa, joten ne tulisi tosi tarpeeseen. Junarataleikit on tosi huippuja niin pienen kuin isommankin pojan mielestä, ja isikin viihtyy siinä puuhassa. Kuva Briolta.

5. Miina ja Manu-kirjat on myös ollut suosittuja kuluneen syksyn aikana, joten niitä voisi hankkia lisää. Meillä on vain Maatilalla ja Pyöräilemässä -kirjat, joten mikä muu tahansa olisi oikein toivottu! Kuvan lainasin jälleen Prisman verkkokaupasta.

Yritin keksiä muitakin toiveita kuin leluja, vaikka lelut toki on varmasti mieleisiä. Isoveli on tainnut puhua ainakin tukkirekasta. Nyt me jatketaan itsenäisyyspäivän viettoa, illalla ajellaan kotiin.

Ps. Kuulin tänään että mulla on yli kuukauden joululoma, kelpaa kyllä aivan mainiosti tähän elämän tilanteeseen!

2 kommenttia:

  1. Mietinki tässä just että murullahan on kohta synttärit. Eiköhän näistä riitä vinkkejä sinnekki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti riittää! Just ihmettelin että mihin aika juoksee, mun vauva on aivan kohta 2-vuotias! :D

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)