Kaksplus.fi

torstai 22. joulukuuta 2016

Postia joulupukille, osa 3

Joulukiireitten ja toipumisen keskellä huomasin että viimeinen osa tästä "postia joulupukille" -sarjasta oli unohtunut postata. No, korjataanpa tilanne viime hetkillä ;) Voihan sielä olla vielä joku lukija, joka tuskailee miehen lahjan kans... :D1. Uusi lautapeli ilahduttaa ainakin mun miestä varmasti. Tämä uus pyöräilyaiheinen peli onkin kääritty pakettiin, tosin mies osti sen itse itselleen (tai siis omien sanojensa mukaan se on koko perheen paketti) ;) Kuva lautapelit.fi -sivustolta.

2. Kirja on varmaan aika varma valinta, jos vaan mies sattuu olemaan semmosta tyyppiä että tykkää lukemisesta. Mää joskus ostin miehelle lahjaksi uusimman Remeksen kirjan, mutta koska hän ei ehtinyt parin seuraavan vuoden aikana lukemaan sitä, jätin kirjalahjat jatkossa ostamatta. Tämä on tässä kollaasissa mukana muistuttamassa, että jollekin kirja voi olla ihan hyvä vaihtoehto. Kuvan lainasin taas kerran Prisman verkkokaupasta

3. Sykekello / juoksukello. Tämmönen tai joku vastaava ois varmaan miehelle mieleinen, en varmastikaan osaisi ostaa just mieleistä mallia itsekseni yllätyksenä joten mies pitäisi ottaa mukaan ostoksille.. Kuvassa Polar M400, kuva lainattu Polar:lta.

4. Urheilukellon tilalta "normaali" kello voisi olla kans hyvä valinta pukinkonttiin miehelle. Näitähän löytyy vaikka monen tyylisiä, on rennompia ja juhlavampia. Tässä Fossil -merkkinen kello, jota myy ainakin Kultajousi.

Semmosia ajatuksia mulla oli tänä vuonna, kun pohdin miehen joululahjaa. Lopulta näistä ei toteutunut muuta kuin tuo peli, ja senkin mies tosiaan tilasi itse. Täälä ollaan jo aika lailla joulutunnelmissa, sain just äsken paketoitua viimeisenkin joululahjan. Ihana tunne, nyt saa joulu tulla. 

Mulla on viime päivinä fiilis vaihdellut tosi paljon, riippuen siitä kuinka kipiä oon ollut. Onnekseni kivut on vähentyny päivä päivältä, huomaan sen erityisesti tuon lonkan kohdalla. Iltaisin yleensä oon kipiämpi ja väsyneempi, silloin meinaa epätoivo iskeä. Onneksi päivät on kuitenkin pääsääntöisesti ollut iltoja parempia. Kyllä tästä vielä noustaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)