Kaksplus.fi

lauantai 31. joulukuuta 2016

Uuden vuoden illan ajatuksia

Fiilis on haikea, joulu on ohi ja arki alkaa taas. Mennyt joulu oli ihana, juuri sellainen kuin olin odottanutkin. Joulupäivänä ja tapaninpäivänä kärsin tosin lääkkeiden sivuvaikutuksista (kevyt pahoinvointi, väsymys, pään sekavuus) kun vaihdoin hieman miedompaan lääkkeeseen, joka sekin oli kyllä kolmiolääke. Lasten ilo joulupukista ja joululahjoista oli mainiota katseltavaa, varsinkin Pikkuveli innostui oikein todenteolla hihkumaan jokaisen lahjan kohdalla. Meillä on ollut ihanan rauhallinen viikko kun mies piti isyysvapaita tässä väliviikolla. Kuten kuvista näkyy, viime aikoina on pelattu paljon lautapelejä.


Kokonainen vuosi on taas kulunut, hurjaa! Lapset on taas vuoden vanhempia ja mullakin kolmekymppiä alkaa uhkaavasti lähestyä. :D Onneks tässä on vielä muutama vuosi aikaa totutella siihen, että on jo aikuinen! Lasten kasvustahan ajan kulumisen huomaa parhaiten, meiän esikoisesta on tullut jo niin iso poika etten voi millään uskoa että hän tosiaan on meiän poika ;)

Tämä vuosi 2016 on ollut aika erilainen kuin vuosi 2015; oon opiskellut ja lapset ovat olleet hoidossa, oon ollut kahdessa isossa leikkauksessa ja mulla on ollut aika paljon ompeluaikaa ja -intoa. Ihan vaan muutamia mainitakseni. Toivottavasti ens vuodesta tulee parempi, vaikka on tämä vuosi leikkauksia lukuunottamatta ollut ihan hyvä.


Valitettavasti vuoden loppua kohti bloggausinto on hiipunut. Mulla ei vaan oo innostusta tulla kirjoittelemaan, vaikka mielessä jonkun verran aiheita pyöriikin. En oo jaksanut asiasta hirviästi ressata, koska tää blogi on mulle vaan harrastus, ja haluan tämän pysyvän hyvän mielen harrastuksena. Toisaalta, mielessä monesti ilahtaa ajatus "pitäisi postata, edellisestä postauksesta on jo viikko aikaa." En kuitenkaan haluaisi postata pelkästään siksi, että on "pakko."

Nyt kai kuuluisi postata kooste menneestä vuodesta ja tehdä hienoja lupauksia siitä, miten aion olla parempi ihminen ensi vuonna. Molemmat jää tekemättä - en jaksa tehdä kuvakoostetta, enkä ole koskaan ennenkään tehnyt uudenvuodenlupauksia.

Hyvää alkavaa vuotta kaikille, toivotaan että siitä tulee edellistä parempi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)