Kaksplus.fi

keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Mitä tuli ommeltua vuonna 2016?

Kokosin tähän postaukseen kuvia vuonna 2016 ompelemistani jutuista. Tässä on vain ne, joista oon muistanut ottaa kuvan. Muutamia itselle ommeltuja paitoja ainakin oli unohtunut kuvata. Siskon vauvalle oon ommellut toisetkin merinovillatumput ja monta kuolalappua, niistäkään ei löytynyt kuvia, mutta eipäs se haittaa.

Jaottelin kuvat aiheitten mukaan kollaaseihin, jospa niistä jotain näkee kuitenkin. Muuten olis tullu aika pitkä postaus ;)


Aika mustavalkoinen näyttää olevan värimaailma mun ompeluksissa. Ja raitoja löytyy tietysti paljon! :D Innostuin vuoden aikana kokeilemaan sellaisten juttujen ompelua, mitä en ollut ennen tehnyt. Ainakin kaikki kuvissa näkyvät ompelukset on päätynyt käyttöön asti, joten oon kyllä tosi tyytyväinen vuoden saldoon.

4 kommenttia:

 1. Just kirjoittelin luonnokseen samanlaista kollaasia :D Ihania juttuja oot tehnyt, varsinkin nuo siskon vauvan jutut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska yhteensattuma :) Vauvajuttujen ompelu on kyllä mahtavaa hommaa, vaikka toki muistakin ompeluista tykkään. Nyt on taas iso kasa kankaita oottamassa pääsyä vaatteiksi, niistä tosin tulee omalle perheelle.

   Poista
 2. Kivoja juttuja oot ommellu. :) reppua vois joskus itekki kokeilla, vähä erilaista haastetta kun oon ommellut lähinnä vaatteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Reppu oli suhteellisen helppo tehdä kun oli niin hyvät ohjeet. Mut kyllä se välillä meinas viiä hermot mennessään. Kannattaa kokeilla, jos yhtään kiinnostaa!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)