Kaksplus.fi

maanantai 13. maaliskuuta 2017

Lomaviikko takana ja arki edessä

Me vietettiin viime viikolla koko perheellä talvilomaa; mulla ei ollut luentoja ja mies piti viime kesältä jääneitä lomapäiviä, joten lapsetkin saivat lomailla. Lomaviikko oli ihan mahtava! Käytiin molemmissa mummuloissa, ja ehittiin olla rennosti kotona. Tänään arki taas alkoi ja lapsia ei tahtonut millään saada sängystä ylös vaikka ei me lomallakaan kovin pitkään nukuttu (lapsia ei vaan nukuttanut).

On hienoa ottaa pieniä taukoja tavallisesta arkiaherruksesta, mutta sitäkin rankempaa on palata taas takaisin arkeen. Onneks mulla on kevyt lasku arkeen, vasta illalla on luento ja lupasin itselleni että voin koulutehtävien lisäksi vähän ommella tänään! :D Ostin tammikuussa uuden saumurin, mutta en oo ehtinyt ompelemaan sillä kovinkaan montaa kertaa, kun koulukevät on ollut niin kiireinen.

Nämä kuvat on otettu meidän ulkoiluretkeltä viime tiistaina, saatiin nauttia ihanasta säästä hyvässä seurassa. Oma perhe <3
Mulla on huomena taas osteotomiakontrolli, jännittää kyllä! Kipua ei oo viime aikoina ollut ja oon pystyny jonkun verran varaamaan tuolla oikealla jalalla, joten uskoisin että luutumista on nyt tapahtunut enemmän ja nopeammin kuin viime kesänä ja syksynä. Pelottaa silti, että tuo reisiluu ei koskaan luudu kunnolla :S

3 kommenttia:

 1. Ihania kevättalven kuvia♥ Täällä ei enää lunta juurikaan näy, joten nopeasti se kevät aina ilmaantuu :)

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä aivan ihana blogi :) Sulla on aina jotenkin niin positiivisia postauksia, ihania ompeluksia ja tosi maistuvia ruokavinkkejäkin! Näistä huolimatta päädyin sun blogin pariin oikeastaan osteotomian kautta. Mulle itselleni tehtiin myös kuukauden päivät sitten reiden osteotomia, joskin hieman erilainen kuin sinulle. Harmi että sulla on ollut ongelmia parantumisessa. :/ Toivottavasti kontrollista tuli hyviä uutisia! Hyvää kevään jatkoa, jään seuraamaan sun blogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva että löysit tänne, ja oi miten ihanaa palautetta! Sain onnekseni hyviä uutisia osteotomiakontrollista - luutuminen näyttää edistyneen hyvin. Seuraava kontrolli on vasta 2,5kk päästä ja silloin kuvataan vain jos on kipua tai muuten tarvetta kuvaamiselle. Luudutusleikkauksen jälkeen mulla on ollut kontrollit 6-7 vk välein.

   Tsemppiä toipumiseen ja hyvää kevättä myös sulle! :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)