Kaksplus.fi

keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

10 parasta asiaa just nyt

Kysymyspostauksessa MäsäMutsi kysyi mitkä ovat 10 parasta asiaa just nyt. Aattelin vastata ihan omalla postauksellaan, kun siitä vastauspostauksesta ois muuten tullut tositosi pitkä.

Tässäpä ne nyt on - 10 parasta asiaa just nyt:

1. Lisääntynyt valonmäärä. Sen myötä oma energiatasokin tuntuu nousseen, vaikka usein illalla tekee mieli mennä nukkumaan yhtä aikaa lasten kans (tai jo ennen iltapalaa!).


2. Sulavat lumet ja kui(vu)vat pihat. Meiän piha on kyllä vielä ihan jäässä kun aurinko ei pääse siihen paistamaan.
3. Lähestyvä kesä, kyllä se sieltä tulee!
4. Oon ehtinyt viimeisen viikon aikana ompelemaan yllättävän paljon, vaikka koulun kans hommaa riittää. Liekö kostautuu jossain vaiheessa kevättä? ;)


5. Isoveli on oppinut yökuivaksi, tänään aiotaan jättää yövaippa viimein pois. Isoveli on kyllä niin mielissään, ja niin on äitikin.
6. Jalat ei oo ollut kipeänä, ja oon voinut jopa vähän kävellä sisällä. Jos olis hymiöt käytössä, laittaisin tähän semmosen tuuletushymiön.
7.Allasjumpassakin huomattiin edistymistä. On muuten mahtava tunne kun vedessä voi kävellä, vaikkei kuivalla maalla pystykään!
8. Lasten kans on menossa semmonen kiva vaihe, kummallakaan ei oo mitään erityisen pahaa uhmaa meneillään. Hoitoonlähtöaamutkin sujuu useimmiten hyvin ja sutjakkaasti, mutta toki mukaan mahtuu niitä kiukutteluaamujakin. Ja polkutraktori käy silloin tällöin jäähyllä terassilla ;)


9. Helsingin Lapsimessut lähestyy, aattelin repästä ja lähteä täältä kaukaa pohjosesta käymään sielä messuilemassa. Hölmöä, no olkoon vaan, mää lähden silti! Siskokin innostu lähtemään mukaan, joten meille tulee kyllä mahtava reissu ;)
10. Siskojen viikonloppu lähestyy sekin, kylläpä tänä keväänä äitiä hemmotellaan omalla ajalla. (Nyt kun näin hehkutan niin oon varmasti kaks viikkoo putkeen flunssassa/mahataudissa/missälie niin etten pääse kumpaankaan juttuun.)

Tämä oli tosi huippu aihe, kyllä niitä positiivisia juttuja tulee mieleen kun vähän miettii! Suurkiitos siis MäsäMutsille kysymyksestä!<3

10 kommenttia:

 1. Tulipa tästä hyvä mieli! :) Taidan varastaa idean ja laittaa korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla! Eikun käyttöön vaan postausidea, eihän nämä mitään yksityisiä ole ;)

   Poista
 2. Tämä valon määrä on kyllä niin huippu. :) Täälläkin odotetaan kovasti lähestyviä lapsimessuja. :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia asioita! :) ihana tuo keltainen body! Mua houkuttais kans lapsimessut, mutta luulen että tämä pieni on vielä liian pieni jotta viittisin täältä asti lähtä julkisilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä ihanan aurinkoinen ompelus, siskon aurinkoiselle tytölle oikein sopivan värinen. :)

   Oispa mahtava jos sääkin pääsisit messuilemaan, mut ehkäpä ens keväänä! <3

   Poista
 4. Täälläkin on tuota valoa ihasteltu. Ihanaa, ku pitkästä aikaa on energiaa. Tuota hyvää vaihetta lasten kanssa odotan. Tai oikeastaan Ässän kanssa. Meillä on uhma todella pahana kylässä. Raskaushormonit ja 2v uhma ei ole ehkä paras yhdistelmä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä uhman kans, onneks lasten kans tulee tosiaan helpompiakin vaiheita. Joskus vaan on huonompi tuuri ja usiamman lapsen kans vaiheet tulee eri aikaan, jolloin voi olla koko ajan jollain uhma tai muu hankalampi vaihe ;)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)