Kaksplus.fi

lauantai 15. huhtikuuta 2017

Koko perheellä keilaamassa

Pääsiäisen myötä saatiin kiva lomanen kun miehellä on pitkä viikonloppu vapaata töistä eikä mullakaan luonnollisesti oo luentoja pitkäperjantaina ja pääsiäismaanantaina. Yks tämmösten vapaitten hyvä puoli on mahdollisuus viettää rauhallista perheaikaa, ilman ainaista kiirettä töihin, hoitoon ja muuhun arkiseen. 

Me tultiin pääsiäisen viettoon miehen lapsuudenkotiin jo kiirastorstai-iltana. Kuuntelin luentoa autossa, yllättävän hyvin toimi ohjelmat puhelimen surkialla netillä. Toisen luennon jouduin kuitenkin jättämään väliin kun ekan luennon aikana keskityin tiukasti seuraamaan tietokoneen näyttöä ja sain lopulta seurakseni pahoinvoivan olon. Ei ollut siis lopulta hyvä idea, vaikka en joutunutkaan oksentamaan ja olo parani pikkuhiljaa..

Innostuttiin tänään lähtemään koko sakilla keilaamaan. En ollut aiemmin kuullut, että lapsia varten keilahallilla on metallinen teline, jonka päältä he voivat työntää pallon liikkeelle. Lisäksi lasten vuorolla rännien viereen nousi automaattisesti laidat, jottei lapsen pallo pääse pyörähtämään ränniin. Oltiin liikkeellä kuuden aikuisen ja kahden lapsen porukalla, joten varattiin käyttöön kaks rataa. Lapset tykkäsivät keilaamisesta ja hurrasivat innokkaasti keilojen kaatuessa. Yhtä lailla hurrattiin omille onnistumisille kuin muillekin. Niin ihania innostuneita poikia! <3 


Mää oon joskus vuosia sitten keilannut, mutten ollut koskaan kokeillut keilaamista pyörätuolista. Onnistuihan se, mutta oli kyllä aika vaikeeta saada pallolle riittävästi vauhtia kun pyörätuolilla ei oo mahdollista ottaa alkuvauhtia. Toki vauhdittomuus saattoi johtua myös mun huonoista käsivoimista. ;) Mulle laitettiin myös laidat kun en tosiaan ollut koskaan keilannut pyörätuolista niin en tiennyt miten se oikein sujuu. Luulen, että ilman laitoja mun pallo ois vieriny lähes joka kerta ränniin!

Me mennään kyllä varmasti joskus uudestaankin keilaamaan koko porukalla, joko ihan vaan oman perheen voimin tai isommalla sakilla. Oli niin mahtava katella poikien innostusta, ja toki itekin tykkäsin keilaamisesta. Ootko koskaan käynyt keilaamassa lasten kans? 

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Keilaaminen on kyllä hauskaa. :) Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo monta vuotta. Pitääkin korjata tilanne ja mennä joku kerta taas koittamaan. :)
  Mukavaa pääsiäistä sinnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ottamaan joskus lapsetkin mukaan! Tosin silloin pitää varautua siihen, ettei itse ehdi ihan niin paljoa keilaamaan. Ja isolla porukalla voi olla järkevää ottaa usiampi rata käyttöön. :D

   Keilaus on kyllä hauska harrastus kun se sopii melkein kaikille!

   Poista
 2. Pitääpä joskus käyä testaamassa muksujenki kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Kaksvuotiaskin oli ihan innoissaan <3

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)