Kaksplus.fi

keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Lapsimessujen tärpit 2017

Taisinkin mainita 10 parasta asiaa just nyt -postauksessa suunnittelevani reissua Helsinkiin Lapsimessuille, jotka pidetään siis Messukeskuksessa 21.-23.4.2017. Se on kevään kivoin viikonloppu, niin kiva että kannattaa täältä pohjosesta lähteä messujen takia ajelemaan! ;)

Lapsimessuille on tulossa paljon näytteilleasettajia ja sielä on myös lapsille suunnattuja toiminnallisia alueita, joissa lapset pääsevät puuhailemaan kaikkea kivaa. Tästä voit tutustua toiminnallisiin alueisiin tarkemmin. Vauvaa odottaville perheille ja pienten lasten perheille on nyt uutuutena Neuvola, jossa on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Kasvatusaiheet ja esimerkiksi lasten ensiapuun liittyvä luento kiinnostaa muakin, joten tutustun Messukeskuksen mobiiliapplikaation tai nettisivujen avulla aikatauluihin vielä lähempänä messuja. 


Lapsimessuista kun on kyse, niin lastenhoitokuviot on hyvin järjestetty: Libero tarjoaa vaippavarikon ja 3-7 vuotiaat lapset voi viedä pariksi tunniksi valvottuun leikkipaikkaan puuhailemaan vanhempien kierrellessä messuilla. Lisäksi löytyy muun muassa vaunuvarikko, pesupiste ja imetyspiste. Lähden tällä kertaa reissuun ilman omia lapsia, mutta mukaan lähtee mun ihana sisko vauvan kans, joten meiänkin seurue tulee varmasti käyttämään ainakin vaippavarikkoa ja ehkä myös vaunuparkkia (suunnitelmissa on kuulemma ottaa kantoreppu mukaan).

Kokosin tähän vielä sellaisia näytteilleasettajia, jotka mua näin kahden vähän isomman lapsen äitinä kiinnostaa (näiden lisäksi kierrän varmasti aika monen muunkin näytteilleasettajan osaston!):

Lastenvaatteet:
Metsola, Gugguu, Silverjungle, Skidi, NameIt, Ecco, Papu, Roo for kids, Vimma

Lelut ja opettavaiset jutut:
Oppi&Ilo, Otavamedia, Satukustannus, Tactic, Kiddex

Muut:
MaxPlay, Hammaskeiju, Jollyroom, LuKLabel

Lapsimessujen kans yhtäaikaa Messukeskuksesta löytyy myös Kädentaitotapahtuma, ModelExpo, OutletExpo ja Eläinystäväni (vain la-su). Kaikkiin pääsee osallistumaan yhdellä lipulla! Mää aion kiertää ainakin käsityöpuolen, yllätys yllätys! :D


 Kuvien lähde: Messukeskus

Lapsimessuille voi ostaa lipun jo ennakkoon, silloin sen saa vähän edullisemmin. Voit toki osallistua myös mun instagramissa (@_annieni) olevaan arvontaan, jossa arvon kaksi sähköistä lippua yhdelle seuraajalle. Tuo arvonta on auki 12.4.2017 klo 21 asti, joten nyt äkkiä vielä osallistumaan arvontaan!

Mikä sua kiinnostaa Lapsimessuilla? 
Arvonnat, näytteilleasettajat, ohjelma, tunnelma vai joku muu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)