Kaksplus.fi

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Mitä tarttui mukaan Lapsimessuilta?

No niin, nyt niistä messuostoksista! Mun ostokset painottui lopulta hyvin pitkälle kankaisiin, koska tykkään ommella. Olin etukäteen tehnyt pientä ostoslistan tynkää, mutta en lopulta ostanut listan tuotteista muuta kuin Metsolan kankaita ja Paapiin tupsuja :D Muut listan tuotteet oli joko loppunut tai ei vastannutkaan odotuksia.

Metsolalla ei nykyään ole kankaita myynnissä muuta kuin messuilla, pop-up-tapahtumissa tai joskus jossain kamppiksessa. Niinpä nyt kun osui mieleisiä kuoseja kohdalle, ostin niitä. Tuo Fishbone-kuosi on aivan ihana, siitä voin ommella joko lapsille tai itselleni jotain. Toinen pala tuli ostettua siskon vauvan juttuja varten, mutta maksoin sen itse että saan käyttää jämät omiin juttuihin, heh. Vasemmanpuoleisin käärö on aika isokuvioista pandakangasta, josta aikomuksena tehdä paidat omille pojille. He niin tykkää kun äiti ompelee samanlaiset paidat molemmille.

Paapiin osastolta ostin tupsuja pipoihin. Nuo mustat tupsut sopii melkein mihin kankaaseen vain. Fishbone-kankaasta pipo mustalla tupsulla, pitäisköhän tehdä itelle? :D


Name It:n osastolta ostin pojille kesäkelejä varten t-paidat, joissa on hauska painettu kettukuvio etukappaleessa. Nuo on kokoa 92 ja 104, mutta ovat aika reilua kokoa / leveänmalliset. No, mahtuupahan ainakin kesällä eikä oo liian tiukkoja. Oon ommellut molemmille kaks t-paitaa jo aikaisemmin, mutta ne on vähän tiukempaa mitoitusta enkä ehkä raaski antaa niitä likaisimpiin pihatouhuihin päälle. Näille oli siis tarvetta, ainakin niin uskottelin itselleni.

Pojille tuliaiseksi ostin pari värityskirjaa. Isoveli on innostunut dinosauruksista, joten hänelle dinoaiheinen kirja ja Pikkuveljelle ihan tavallinen autoaiheinen. Pikkuveli ei vielä ihan ymmärrä värittämistä, mutta piirtelee kuvan päälle innoissaan :D

Viimeisin hankinta oli OutletExpon puolelta löytämäni kirja, jonka ostin miehelle etukäteissynttärilahjaksi - Juha T. Hakalan kirjoittama Isän kasvatusoppi. Vähän oli oma lehmä ojassa lahjahankinnassa, koska haluan lukea tuon opuksen itsekin!

Miltä mun ostokset näyttää? Entä mitä sun ostoskassiin päätyi Lapsimessuilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)