Kaksplus.fi

torstai 27. heinäkuuta 2017

Kaikki päättyy aikanaan

Ajattelin, että jätän tämän postauksen kirjoittamatta. Lopulta päätin kuitenkin tulla raapustamaan muutaman rivin. Tuskin tästä kovin pitkää sepustusta tulee.

Innostus bloggaamista kohtaan on kadonnut, toisaalta aikaakaan ei tunnu enää olevan. Tai ainakaan syksyllä sitä ei enää ole (aloitan kokopäiväisen työharjoittelun ja teen iltaisin myös muutamia koulukursseja). Ja kun ei ole innostusta ja paloa kirjoittamista kohtaan, on vaikea saada postausta kirjoitettua silloin kun sitä aikaa jostain ilmaantuukin pieni hetki. Tämä blogi on viime aikoina vain nostanut stressitasoani, ja bloggerin avaaminen on vain ärsyttänyt. Niinpä olen päättänyt lopettaa bloggaamisen.

En poista blogia (ainakaan vielä), mutta joskus sekin saattaa tapahtua. Jatkan kuvien päivittämistä Instagramiin, sielä tulee entiseen tapaan olemaan pienistä arkisista hetkistä otettuja puhelinkuvia, ei mitään stailattuja kauniita järjestelmäkameralla kuvattuja otoksia. Tervetuloa seurailemaan, mun tili on siis @_annieni.


Kiitos sulle, joka luit juttujani. Erityisen iso kiitos sinulle, joka jaksoit kommentoida postauksia ja tsempata mua vaikeissa tilanteissa! Ette uskokaan kuinka tärkeitä ne tsempit on ollu mulle <3

Ps. Oon viime kuukausien aikana edistyny osteotomialeikkauksesta toipumisessa. Pystyn nyt kävelemään sisätiloissa melkein kaiken tarvittavan, joskus ruuanlaitossa otan pyörätuolin avuksi. Lisäksi oon viime aikoina pyöräillyt, tavoite ois käydä joka päivä edes pieni lenkki. On niin huippua kun voi nauttia liikunnasta, vieläpä ulkona kun samalla voi nauttia kesäisestä luonnosta ja raikkaasta ilmasta.

10 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että olet päässyt edistymään toipumisessa. Harmi, että blogi jää nyt taakse, mutta tärkeintä, että saat keskityttyä tuleviin hetkiin. Leppoisaa loppukesää sinulle! -Kirmi

  VastaaPoista
 2. No höh! Just kun löysin mielenkiintoisen blogisi. Onneksi kuitenkin olet kirjoitellut monet tekstit, niitä alan nyt lukemaan ja varmasti tulen myös kommentoimaan jotakin. :)
  T: Elovena

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista! Ihana kuulla, että toipuminen on sujunut noin hyvin:) Kaikkea hyvää!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta blogista, minäkin tätä mielellään lueskellut vaikka en koskaan olekaan kommenttia saanut kirjoitettua :) taisin nähdä sinut noin kuukausi sitten Vaasan abcilla? Melkein kysyin että luenkohan blogiasi mutta en kuitenkaan uskaltanut :D

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla että toipuminen edistyny!<3 Harmi ku lopetat blogin mut kyläilläämpä ku kesäkiireiltämme ehitään.;D
  -Juliaana

  VastaaPoista
 6. Kiitos tähänastisesta. Blogiasi olen seurannut. Ihana.
  Onnenhetkiä elämääsi.

  VastaaPoista
 7. Noi voi hitsi, mut hienoa että oot toipunut hyvin! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos blogista! Kaikkea hyvää tulevaan syksyyn ja elämääsi! <3
  Silja

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)