Kaksplus.fi

keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Ylitin itseni - ompelin puuvillakankaasta!

Kesällä aika taitaa kulkea jotenkin tavallista nopiammin. Tuntuu että päivät sujahtaa mahotonta vauhtia ohi ja illalla mietin, että taas jäi sekin juttu tekemättä. Haluan nauttia kesästä ja lomasta perheen kans, toisaalta pitäis kuntoilla ja koittaa jaksaa kuntouttaa jalkaa (ennen pitkää lomareissua kävin melkein päivittäin pienellä pyörälenkillä!). Koulutehtävätkin vaatii oman aikansa, joten blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle.

Ompelin jo ennen juhannusta pikkusiskolle kukkapaidan hänen toiveidensa mukaisesti. Mulla ei ollut kaavoja käytettävissä, mutta käytin apuna siskon paitaa. Erityisenä toiveena siskolla oli saada niskaan pisarahalkio, jonka onnistuinkin yllättävän nätisti toteuttamaan.

Projektin alussa tuntui, että en todellakaan osaa ommella ohuesta puuvillakankaasta paitaa, vieläpä ilman kaavoja. Lopulta kuitenkin onnistuin, vieläpä niin hyvin että pikkusisko oli erityisen tyytyväinen uuteen paitaansa. Tässä projektissa tulin tehneeksi monia semmosia juttuja, joita en ollut aiemmin tehnyt, muun muassa tuo pisarahalkio ja itsetehty vinokanttinauha sekä kaareva helma sivuhalkioilla. Lopputulos ja hyvä fiilis todellakin palkitsi! Kiitos siskolle, kun rohkaisit matkan varrella <3 Ehkäpä uskallan kokeilla jotain vastaavaa itsellekin, josko jo ennen syksyn reissua?


4 kommenttia:

 1. Kesäisen nätti! Pitääpä laittaa mekkotilaus sisään ja kiikuttaa sulle kangasta:)

  VastaaPoista
 2. Hihi, kiitti! Koita ensin saaha päätettyä minkälaisen mekon haluat ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana! Kunpa mullakin ois aikaa välillä ommella. Just tänään katoin kaikkia ihania kankaita ja kaavoja, mitä ois kiva tehdä, mutta ei ole aikaa...

  VastaaPoista
 4. Ompeleminen on kyllä mukava harrastus, mutta vaatii tosiaan aikaa. Eilen kokeilin laittaa kuulokkeista äänikirjan kuulumaan samalla kun ompelin (ja ratkoin). Kaks kärpästä yhdellä iskulla, "lukeminen" ja ompelu! :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)