Kaksplus.fi

Info

Raidoilla on sillisalaattiblogi, joka sisältää elämänmakuisia hetkiä lapsiperheen arjesta ja cp-vamman kans elämisestä. Lisäksi mukaan mahtuu ruoka- ja leivontajuttuja, ompeluksia ja sen sellaista. Mutta mistä tulee blogin nimi Raidoilla? Tästä löydät postauksen, joka valaisee nimen merkitystä.

Mää oon Anniina, kahen ihanan pojan äiti Pohjois-Pohjanmaalta. Sairastan cp-vammaa ja opiskelen tietojenkäsittelyn tradenomiksi kotoa käsin. Rakkaat poikani, Isoveli (12/2012) ja Pikkuveli (1/2015) sekä mieheni vilahtelevat silloin tällöin postauksissa. Haluan suojata lasteni yksityisyyttä, joten en kerro täälä heidän nimiään tai julkaise kasvokuvia.

Kaikki blogin kuvat on joko mun tai mieheni ottamia (jos lähdettä ei oo erikseen mainittu), joten ethän kopioi niitä ilman lupaa, kiitos!

Voit seurata meiän touhuja myös Instagramista, mun nimimerkki sielä on @_annieni :) Tuo instagram on mulle semmonen paikka, että välillä innostun päivittämään enemmän ja välillä se taas unohtuu. Mut pääsääntöisesti insta päivittyy tihiämmin kuin tämä blogi. Lisäksi sain vihdoin lisättyä blogin myös Bloglovin'iin, joten tuossa oikeassa sivupalkissa olevan painikkeen kautta pääset seurailemaan, jos käytät Bloglovin'ia.

Tervetuloa mukaan, seuraatpa sitten mitä kautta tahansa tai oot ensimmäisellä vierailulla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa päivääni suuresti! Kiitos, kun jaksat kommentoida :)